OVIM ZNAKOVIMA PARE PADAJU SA NEBA I ZA SVE JE ZASLUŽNA JEDNA PLANETA: Šta donosi DNEVNI HOROSKOP za 8. septembar
Dnevni horoskop, Foto: Profimedia

astro danas

OVIM ZNAKOVIMA PARE PADAJU SA NEBA I ZA SVE JE ZASLUŽNA JEDNA PLANETA: Šta donosi DNEVNI HOROSKOP za 8. septembar

Kome se to sreća smeši danas 8. septembra 2023. godine

Objavljeno:

Umesto svega zbrkanog u retrogradnom hodu, sada se pojavio i retrogradni Jupiter koji sa sobom donosi najbolje moguće stvari, kao na primer razvoj u karijeri i finansijama, što ne znači da stvar ili dve neće baš ići kao po loju. Astrologija predviđa nešto novo svakog dana.

Evo šta vam je spremio dnevni horoskop danas 8. septembra 2023. godine:

OVAN

POSAO: Umno ste aktivni. Favorit ste koji pobeđuje svoju konkurenciju. Morate da dokažete da ste najbolji poslovni mag u svom okruženju.LJUBAV: Više razmišljate o novcu, manje o partneru. Vašoj vezi se to nikako ne dopada. ZDRAVLJE: Sinusi, grlo osetljivo.

BIK

POSAO: Dobri ste u poslovima koji zahtevaju kraći put, saobraćaj, trgovinu koja zahteva kretanje po regionu. LJUBAV: Morate da napravite odluke oko važnih zajedničkih stavova i načina života koji vodite. ZDRAVLJE: Osećate potrebu za promenom na svim nivoima.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

BLIZANCI

POSAO: Želite po svaku cenu da ste slobodni. Sve svoje ideje sami morate da projektujete. Apsolutno uživate u tome.LJUBAV: Partner i ljubav su vam trenutno sve na svetu. Imaćete lep ljubavni dan. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

RAK

POSAO: Razmišljate o novom poslu koji će biti povezan sa radom sa tečnostima. Parfemi, napici, voda i nafta mogu biti unosan biznis. LJUBAV: Dobar dan za mlađe pripadnike ovog znaka, posebno za poznanstvo sa novim osobama putem interneta, socijalnih mreža. ZDRAVLJE: Loš protok energije.

LAV

POSAO: Intuicija vam dosta pomaže. Napustila vas je potreba za dominacijom koja je bila prisutna u pojedinim trenucima. Pružate ruku prijateljstva.LJUBAV: Sve što partner predloži vi jednostavno prihvatate. Sve vam se dopada. ZDRAVLJE: Srce zdravo kuca.

DEVICA

POSAO: Danas je dan za upornost koju pokazujete i pokrećete najbolje iz sebe. Važno je da ne odlažete probleme koji se često nagomilaju. LJUBAV: Dan je dobar za sve koji su slobodni, koji žele neku promenu. Možda novu vezu ili avanturu. ZDRAVLJE: Visok nivo šećera u krvi.

Dve devojke, Ljubav, Devojke, Žene
foto: Roman Babakin / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

POSAO: Dosta entuzijazma i pokretačke energije. Vi možete da prenesete na druge svoju pozitivu, a ostanete i dalje uspešni. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, niste u vezi, onda se otvorite za jednu Ribu.ZDRAVLJE: Držite se saveta lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Zaista težak period u poslu. Uporni ste, ne odlažete probleme. Mozak brzo radi da reši nastalu situaciju. LJUBAV: Ljubav, ljubav, sve je lepo ružičasto. Nema mesta za bilo kakav minus u vašem životu. ZDRAVLJE: Veoma ste vitalni. Puni energije.

STRELAC

POSAO: Rad u zajednici ponekad može biti zaista divan. Tako je danas kod vas. Svi su konstruktivni. LJUBAV: Suprotnosti se privlače, naišli ste na baš drugačiju osobu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Entuzijazam koji danas imate prenosite na druge. Konstruktivni ste i hrabri. Radna atmosfera je odlična. LJUBAV: Suprotan pol za vas danas kaže da ste lepi, mili i dragi. U vazduhu se oseća ljubav. ZDRAVLJE: Glasne žice su osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Svako ko plače nad svojim problemima, a ne rešava ih, od vas može da očekuje zatvorena vrata. Razmislite, to su vaši saradnici, posavetujte ih zarad dobrih dana. LJUBAV: Večeras dobar provod, puno prijatelja, muzike. ZDRAVLJE: Vitalni ste, šetnja.

RIBE

POSAO: Uradite nešto neočekivano. Pokažite svima da i vi možete da izađete iz šablona. To je dobra ideja. LJUBAV: Emocije su pozitivne. Partner želi da provede veče samo sa vama, bez “publike”. ZDRAVLJE: Napetost u šakama. Masaža.

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.