HOROSKOP ZA DANAS DONOSI TURBULENTNE PROMENE: Ovnovi, danas BOLJE ĆUTITE, za Bikove se spremaju VELIKE pobede
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop za danas

HOROSKOP ZA DANAS DONOSI TURBULENTNE PROMENE: Ovnovi, danas BOLJE ĆUTITE, za Bikove se spremaju VELIKE pobede

Horoskop za danas

Objavljeno:

Horoskop za 7. septembar

Ovan

Posao: Ovaj dan mogao bi da vam donese, pored izražene napetosti, i potencijalne sukobe na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem, pa bi bilo mudro da probleme pokušate da rešite kompromisom.

Ljubav: I na polju ljubavnih relacija danas bi bilo dobro da pokušate da iskontrolišete svoju impulsivnost i tako pokažete spremnost da saslušate i drugu stranu.

Zdravlje: Moguća je glavobolja i nervoza.

Bik

Posao: Iako ste orni i voljni za rad, danas nije preporučljivo da se rasplinete na više strana jer su moguće greške i nesporazumi u komunikaciji.

Ljubav: U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da pokrenete više inicijativa, a slobodno možete da dodate i više strasti.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Blizanci

Posao: Blizanci, fokus i pažnja vam danas neće biti jača strana. Stoga bi bilo najbolje da se držite najprioritetnijih obaveza i odradite ono što morate.

Ljubav: Osim mogućnosti za flert i koketiranje, nije povoljan dan za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Stres, napetost, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Prioritet treba da vam bude završavanje zaostalih poslova i obaveza, posebno ukoliko se nešto nagomilalo iz prethodnog perioda.

Ljubav: Vrlo je verovatno da imate u poslovnom okruženju osobu koja već izvesno vreme gaji simpatije prema vama. Pažljivo analizirajte signale.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Ovaj dan obećava solidan početak, ali obratite pažnju na moguće komplikacije u najavi u vidu požuri–polako i obrnuto. Samo bez nerviranja.

Ljubav: Slobodni Lavovi, interesantno i uzbudljivo je na vašem emotivnom planu, u dobrom ste raspoloženju i od akcije, što je i preporučljivo.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: I danas biste mogli pored redovnih da očekujete i poneku pridodatu obavezu jer treba pomoći ostalima koji kaskaju za vama.

Ljubav: Slobodne Device, ukoliko se još uvek niste zaljubile, vrlo je moguće da se to desi. Uživajte.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Vaga

Posao: Vage bi trebalo da sačekaju povoljniji period za pokretanje novih inicijativa. Danas za to nije pravi moment i nemojte insistirati.

Ljubav: Nije povoljan dan da sebe i dragu osobu opterećujete detaljima iz prošlosti. Razmišljajte u pravcu budućnosti.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Škorpije bi trebalo da spuste loptu, smire strasti i pokušaju da se prilagode izmenjenim okolnostima tehničko-organizacione prirode koje ih možda danas očekuju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, opustite se i uživajte u mogućoj strasnoj avanturi na pomolu – ukoliko to želite.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Određene zastoje danas bi trebalo da iskoristite da eventualno zatražite pomoć sa strane ili se pak bolje organizujete.

Ljubav: Vaša draga osoba mogla bi da se oseća zapostavljeno. Potrudite se da ne ignorišete upozorenje.

Zdravlje: Moguće urinarne infekcije.

Jarac

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Jarčevima. Razilaženje u stavovima i nesporazumi za nadređenima mogu dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju.

Ljubav: Nije najbolji dan za bavljenje ljubavnim temama, pa pokušajte da nervozu zbog raznoraznih sitnica ne donosite kući.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Vodolija

Posao: Možete da očekujete brdo problema, pre svega, tehničke prirode, jer može doći do zastoja. A to se svakako može loše odraziti na komunikaciju sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Vi ste ta strana koja bi trebalo da malo više analizira vaš odnos jer kod vas nešto škripi. Da li je umor, nedostatak želje i motivacije, to vi najbolje znate.

Zdravlje: Pojačajte fizičke aktivnosti.

Ribe

Posao: I tokom ovog dana su mogući nesporazumi u komunikaciji, verbalni konflikti. Pokušajte da to nekako izbegnete.

Ljubav: Nerviranja oko gluposti će biti i u sferi ljubavi. Pokušajte da sačuvate onaj mali deo univerzuma za sebe i pobegnete od negativne atmosfere. Umete vi već da se isključite iz realnih tokova.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.