ČOVEK SE POŽALIO SRPSKOM SVEŠTENIKU, PA DOBIO ŽESTOKO OTREŽNJENJE: Posle ovih REČI, više neće POMISLITI NA ISTO
Otac Rafailo, Foto: Printscreen/Instagram/bratstvomanastirazlates

paŽnja

ČOVEK SE POŽALIO SRPSKOM SVEŠTENIKU, PA DOBIO ŽESTOKO OTREŽNJENJE: Posle ovih REČI, više neće POMISLITI NA ISTO

Ovako dolazi do otuđenja između najbliskijih članova porodice, što svakako nije bio primaran cilj. O ovome je govorio otac Rafailo

Objavljeno:

U današnje vreme kada živimo u materijalističkom društvu i kada se uspeh većinom gleda po tome koliko smo stekli, šta imamo i šta nemamo, mnogi izgaraju da ostvare visoke standarde koji su postavljeni i da svojoj deci obezbede ono što smatraju da im sleduje.

Ipak, većini se ovako dešava da se usred stresa i jurnjavom za bogatstvom izgube i zaborave da jednostavno uživaju u životu i jedan deo svog vremena posvete porodici.

Ovako dolazi do otuđenja između najbliskijih članova porodice, što svakako nije bio primaran cilj. O ovome je govorio otac Rafailo.

- Svi nešto jure da steknu deci, da imaju nešto za njih, a na tom putu ih izgube. Nedavno mi je jedan prijatelj došao pod stresom i uznemiren. Valjda stigle ga godine pa je uočio gde greši: "Ja boreći se da njima ostavim nešto, ja njih izgubih. Borim se nešto da im ostavim, nemam me kući, stalno sam u akciji, stalno u rovu, ne vidim ih uopšte. Uželeo sam se da govorim sa njima", rekao mi je. Shvatio je da je zamka u pitanju. Ali jevanđelje i crkva su ga otreznili, shvatio je da greši. Na kraju to neko sutra može da ostavi na ruletu. Nisi im ostavio ono glavno - rekao je otac Rafailo.

01:51

AMFILOHIJE JE SLIKU OVOG ČOVEKA DRŽAO MEĐU IKONAMA I MOLIO SE: Bio sam PRENERAŽEN - znao je da će biti svetac (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.