OVAKO SE PRAVI ČUVENA ŠUMADIJSKA PECA: Gotova za 10 minuta, BEZ PRLJANJA POSUĐA (RECEPT)
Bundeva, Foto: Printscreen Youtube / Binin Sahan

preukusno

OVAKO SE PRAVI ČUVENA ŠUMADIJSKA PECA: Gotova za 10 minuta, BEZ PRLJANJA POSUĐA (RECEPT)

Ovako se pravi pečena bundeva

Objavljeno:

Zdravo i slasno! Slatkiš koji niko ne odbija!

Sastojci

  • 1 manja bundeva
  • po ukusu med
Bundeva
foto: Printscreen Youtube / Binin Sahan

Priprema

Bundevu operite i isecite na čamce, ne skidajte koru. Poređati u pleh obložen pek papirom i peći na 220 stepeni sat vremena, i nakon toga proveriti da li je pečena, ukoliko je sredina meka gotova je. Tako vruću prelijte sa medom i uživajte.

Bonus video: Recept za svinjski paprikaš

01:00

Recept za svinjski paprikaš

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.