ISPRED OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA BACAJU BISERE I BAJADERE: Od KOCKE do svakodnevnog UŽITKA, SVE im ide od ruke
Kocka, Foto: Profimedia

astro srećnici

ISPRED OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA BACAJU BISERE I BAJADERE: Od KOCKE do svakodnevnog UŽITKA, SVE im ide od ruke

Ako ste rešili da se oprobate u igrama na sreću, možete ukoliko pripadate nekom od ovih znakova

Objavljeno:

Astrologija možda ne može precizno otkriti sve što će vam se dogoditi, međutim, postoje određeni položaji zvezda koje utiču na raspoloženje ljudi, a naročito određene pripadnike Zodijaka.

Uticaj Jupitera i Neptuna pojedinim znacima horoskopa znatno olakšava svakodnevne životne izazove. Čini se da su ove planete naklonjenije određenim pripadnicima Zodijaka.

Kockanje
foto: Profimedia

Strelac - igre na sreću su njihov fah

Strelac je najsrećniji horoskopski znak jer njime vlada planeta Jupiter. Ne zaboravite da sa sobom povedete Strelca ako planirate igrati igre na sreću. Dobitak je uvek na njihovoj strani.

Ribe - kao magnet privlače sreću

Zahvaljujući uticaju Jupitera i Neptuna, pripadnicima znaka Ribe sve ide lako u životu.Oni kao magnet privlače pozitivnu energiju u zadovoljstvo. Svako ko se nađe u njihovom društvu oseća se ispunjenije i srećnije. Bilo da se radi o pokretanju nekog posla ili drugim životnim planovima, sve će ostvariti sa neverovatnom lakoćom.

Odmor, Odmaranje, Relaksacija, Knjiga, Uživanje, Mir
foto: Profimedia

Blizanci - užitak u svim zadovoljstvima

Prvo mesto među najsrećnijim znakovima Zodijaka pripada Blizancima. Prema statistikama, više od 90 odsto Blizanaca smatra sebe apsolutno srećnim ljudima i spremni su da podele tu sreću sa drugima. Oni čak i kada se nađu u nekom nepovoljnom položaju, kao od šale rešavaju svaki problem. Pred njima se otvara bezbroj vrata a oni se ne libe da probaju sva životna zadovoljstva bez zadrške.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.