ONE TO MOGU DA RADE SATIMA: ŽENE u ovim HOROSKOPSKIM znakovima su DIVLJE MAČKE u KREVETU
Muška leđa sa ženskim rukama, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

astro ljubav

ONE TO MOGU DA RADE SATIMA: ŽENE u ovim HOROSKOPSKIM znakovima su DIVLJE MAČKE u KREVETU

Ako nemate dovoljno kondicije najbolje je da sa njima i ne ulazite u priču

Objavljeno: 09:37h

Svako bi od nas voleo imati snažan libido i da u „onim stvarima“ uživamo što duže i viš, ali ipak samo nekim horoskopskim znakovima pripada ta ‘čast’!

Za one, koji se mogu pohvaliti izdržljivošću, ponekad je jedino na šta misle seks, seks i seks. Spremni su s partnerom isprobavati novo – i to češće nego drugi. Najbolji način da otkrijete kako im uspeva TO raditi dugo, jest pokušavati uloviti kondiciju ili se prosto smuvati sa nekim od ovih 5 najizdražljivijih znakova horoskopa.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

BIK

Bik je sav u ljubavi i dodirima, stoga ne čudi da imaju snažan libido. Bez obzira jeste li u dugogodišnjoj vezi ili u situaciji za s*ks za jednu noć, možete to raditi SATIMA. Senzualnost je vrlo važna Bikovima, pa je seks s vama pun poljubaca, senzualnih dodira i romatičnih pokreta. S*ks s vama je poput osvajanja o kojem se dugo priča.

LAV

Otvoreni ste i skloni flertovanju, što vas čini jako popularnima u društvu. Užasno vam je teško odoleti (i to znate) i time uzbuđujete partnera i vladate svetom. Vaša strast za životom i ljubav samo jačaju vaš libido, čineći noć strastvenijom što ide dalje. Uz to ste vrlo talentovani i kreativni u krevetu, te volite probati nove poze. Sa vama nikada nije dosadno u krevetu!

Dve devojke, Ljubav, Devojke, Žene
foto: Roman Babakin / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠKORPIJA

Vaša upornost ono je što je privlačno partneru; jedini ste znak koji ‘agresivnost’ okreće u svoju korist kada je reč o s*ksu. Dobro ste poznati po libidu, pa se svaki drugi znak želi smuvati sa vama. Vaš je životni moto isprobati život do kraja, a to uključuje i i s*ks sve dok ne budete zadovoljni. Vaša strast u krevetu traje celu noć, a partner zna da ga nećete razočarati.

STRELAC

Vama je najvažnije dobro se zabavljati, što vas čini zabavnima i po pitanju s*ksa. Vaša energičnost privlači ljude jer bi se svi hteli ‘hraniti’ vašom energijom. Entuzijasti ste u krevetu i uvek pokušavate nešto novo. Snažni libido omogućava vam dugonoćni s*ks, a vi ćete se pobrinuti da bude i nezaboravan. Uz sve to ste i velikodušni, pa je s*ks s vama uvek vanserijsko iskustvo.

VODOLIJA

Zahvaljujući društvenosti privlačite druge. I znate što je potrebno da biste zadržali njihovo zanimanje za vas. Sposobnost da se povežete s različitim ljudima samo vas čini još zanimljivijima. Bilo da ste u dugoj vezi ili imate kratku aferu, s*ks s vama sve je samo ne običan. Uvek tražite nešto novo u spavaćoj sobi (uključujući i razne igrice), a vaš moćni libido zadržava partnere uz vas stalno iznova.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.