BRŽI BEĆARAC NEĆETE SPREMITI U ŽIVOTU: Probajte TRIK da vam ručak bude GOTOV za 15 minuta (RECEPT)
Bećarac za 15 minuta, Foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

čas posla

BRŽI BEĆARAC NEĆETE SPREMITI U ŽIVOTU: Probajte TRIK da vam ručak bude GOTOV za 15 minuta (RECEPT)

Ukusan i brz bećarac biće gotov za 15 minuta samo ako probate ovakvu vrstu pripreme

Objavljeno:

Svi živimo u zabludi da Bećarac treba dugo da se kuva. Ne treba kuvati dugo već pametno! Treba vam jedan tiganj sa poklopcem i malo jači šporet, ako ga nemate uvek možete da prokuvate vodu u kuvalu i dodajete da pomognete bržem spremanju.

Bećarac je jednostavno jelo, ali je čuveno po tome da bi bilo kako treba, trebalo bi dugo da ga kuvate. To nije tačno. Raskuvano povrće nema gotovo nikakvu nutritivnu vrednost, ali je neophodno da vam se paprika iapk fino skuva i bude mekana.

Evo šta vam treba i u čemu je caka, umesto cvrene možete koristiti zelenu špapriku, manje je mesnata i brže će se spremiti. Zaista prostiji recept od ovog nećete naći. Ovo je recept za do 2 osobe.

Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

Sastojci:

  • 2 zelene paprike normalne veluičine, ako su male 4
  • srednja glavica crnog luka
  • jedan veći paradajz
  • 2-3 jaja
  • Pola kašičice šećera
  • začini
Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube/ VIDEO COOK - Recipes and Tips

Priprema:

  1. Zagrejte tiganj na visokoj temperaturi, fino ga nauljite ali nemojte preterivati
  2. Iseckajte papriku i crni luk
  3. Sa jedne strane tiganja stavite papriku, sa druge crni luk i poklopite (nije važno koliki je tiganj, neka budu na gomili bitno je da se napari)
  4. Posle 2 minuta promešajte i ponovo poklopite
  5. Zatim dodajte paradajz, poslite i pošećerite, pa ponovo poklopite
  6. Sada stavite temperaturu na sredinu i dodate vode (možete i ranije ako povrće ne ispušta dovoljno soka)
  7. Otklopite i pustite da voda skoro ispari
  8. Kada je sve zadovoljavajuće mekano doajte umućena jaja VAN RINGLE i promešajte dobro
  9. Vaš bećarac od 15 minuta je gotov.

Prijatno!

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli:

01:00

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.