ASTROLOGIJA JE SPREMILA SVOJU SUPERĆELIJSKU OLUJU: Od danas 6. do NEDELJE 13. očekujte BURU na svakom ćošku
Žena sa velom, Foto: JPagetRFphotos / Alamy / Profimedia

astro nedelje

ASTROLOGIJA JE SPREMILA SVOJU SUPERĆELIJSKU OLUJU: Od danas 6. do NEDELJE 13. očekujte BURU na svakom ćošku

Ako vas zanima šta vam donosi nedeljni horoskop od 6. do 13. avgusta ovo je po sredi

Objavljeno:

Kada nam padne na pamet avgust 2023. godine, zaista nam nije svejedno. Ovo je jedan od najturbulentnijih perioda ove godine, a ništa nije bolji ni nedeljni horoskop od 6. do 13. avgusta.

Evo šta astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak:

Žena
foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Ribe - Nove okolnosti

POSAO: Ribe će se truditi da budu u balansu s ljudima s kojima sarađuju, ali će im to teško pasti. Neke stvari bi trebalo da prihvatite, ali i pored vašeg truda, nećete moći da budete spontani. Može doći do preterivanja s jedne ili s druge strane, što nećete moći da izbegnete. Komunikacija i praktičan plan će biti jasni i precizni, ali bi moglo da vam se zameri da se usuviše ističete i želite da budete u prvom planu, da ste sebi dali previše značaja, da zadajete pravila, obaveze i zadatke. Sve to može dovesti do tenzije na poslu. Probajte da spustite loptu i ne zamerate drugima svaku sitnicu. Kod nekih pripadnika može doći do promene u svakodnevici, možete dobiti nove kolege, promeniti način funkcionisanja, a neke Ribe će se ovih dana odlučiti na otkaz. Sve u svemu, prijaće vam promena, ali napredak i razvoj su prirodan sled događaja. Staro okruženje mnogima neće prijati, pa će se odlučiti za radikalnu promenu. Vaša razmišljanja ne mogu da dopru do drugih, a vaši predlozi mogu naići na zid. Niste proračunati u ovom periodu niti taktični, pa možete reći nešto što je možda u tom trenutku neprimereno. Povedite računa da li vam je to pametno i da li je bolje nešto prećutati. Takođe, povedite računa ako ulažete novac jer u ovom periodu može doći do pogrešnih procena, većih očekivanja, a manje prihoda.

LJUBAV: Na emotivnom planu može doći do nesuglasica, ali i pojačane seksualne energije, pa u kom pravcu će ići odnos, zavisi od vas. Može doći do takmičenja s partnerom i dokazivanja ko je bolji, što nikada ne izađe na dobro, pa ako prepoznate da se ovako nešto dešava u vašoj vezi, zapitajte se kako je došlo do toga i povucite ručnu. Svako nadmetanje i nadmudrivanje dovešće do svađa i rasprava koje bi mogle loše da se završe. Neke Ribe bi mogle da se razočaraju ponašanjem partnera i odluče da se na neko vreme udalje, ali bi trebalo da se zapitaju da li je problem došao s njihove strane. Slobodne Ribe bi potencijalnog partnera mogle da pronađu u poslovnom okruženju ili na putu. Može se raditi o nekim starim ljubavima ili osobama s kojima ste ranije sarađivali.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s bubrezima i upalama, ali i stomakom.

SAVET: Ne dozvolite da vas neko ucenjuje ili nagovara na nešto što vam ne prija ili ne želite

Ovan - Revolucionarni momenat

POSAO: Na poslovnom planu Ovnove očekuju neke iznenadne prilike, vrlo očigledne i praktične. U vašoj neposrednoj okolini može se dogoditi da dobijete ponudu ili priliku da završite nešto drugačije nego što ste očekivali. Bićete zadovoljni kako ste sve završili. Desiće se sve neočekivano i moglo bi se reći da su se same otvorile mogućnosti i nametnula rešenja. U vama se dešavaju i unutrašnji procesi koji vas teraju da se aktirvirate i menjate mišljenje i iskoristite neke potencijale koje vam se nudi. Nemojte praviti radikalne poteze i upropastiti sve što bi moglo da vam se otvori. Imate ogromnu snagu i energiju koju treba da akumulirate i napravite iskorak, ali je tanka linija i između dobre i loše reakcije. Držite se postepenijeg i mirnijeg i načina komunikacije i razvoja događaja. Ako ste ispred neke firme, vođa ili lider u bilo kom smislu, potrebno je da vas svi prate da biste mogli nešto da uradite. Sami nećete moći da menjate uslove. Ako se radi o privatnom biznisu, postoji mogućnost da vam neko ponudi saradnju ili finansira vaš projekat. Sve će se događati slučajno, a vi ćete biti zadovoljni jer su vam kvalitet i vrednost naglašeni. Ako pokrećete nešto novo, u ovom momentu je to kocka, pa napravite dobar plan i logistiku. Imate mnogo potencijala, na vama je samo kako ćete to da iskoristite.

LJUBAV: Na emotivnom planu bi bilo dobro da povedete računa kako komunikcirate s partnerom i ne tražite da vas prati u svakom smislu jer je to sada nemoguće. Realnije je da vi malo usporite ili prekinete s određenim aktivnostima. Nemojte se ljutiti, već napravite balans u ponašanju. Slobodni Ovnovi će se zbog poslovnih obaveza udaljiti od osobe koja im se dopada, ali nije isključeno da se u vašem životu pojavi još nekoliko osoba. Može se raditi o nekim starim ljubavima, ali nekim zanimljivim, veselim osobama koje će vam i te kako prijati.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da usporite, naročito kada se radi o saobraćaju ili radu s mašinama. Ruke su slaba tačka, naročito prsti.

SAVET: Ne prenagljujte i ne reagujte isuviše burno i impulsivno

Žena, Moć
foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

Bik - Nagli skok

POSAO: Kod Bikova je u ovom periodu sve moguće, pa čak i ono što je doskoro bilo nemoguće. Veoma ste kreativni i nadahnuti, ali ste, na neki način, i dalje fokusirani na materijalno i novac. Mnogi će i dalje biti u starom stilu ponašanju, što može obesmisliti ono što radite. Događaju vam se veoma dobre i lepe stvari, koje ćete veoma dobro ispratiti, ali ih treba podići na viši nivo, u zavisnosti od toga čime se bavite. Očekuju vas nove ponude saradnje, iznenadni preokreti u dosadašnjim dogovorima, ali i neka kolektivna saradnja. Sve to će vam veoma prijati, ali vodite računa da vas ne ponese sve to i nahrani vaš ego, što bi se kasnije veoma loše odrazilo na dugoročnom planu. Može vam se dogoditi neka neprijatna situacija, koja bi mogla opet prekinuti neke lepe događaje. Ove nedelje biste vi mogli biti u centru dešavanja i u fokusu, naglo odskočiti ili nešto najaviti. To neće biti planski, koliko god ste nešto planirali u prethodnom periodu, ali ćete vi iskoristiti momenat i preokrenuti situaciju potpuno u svoju korist. Budite mudri i obazrivi i uradite to sa stilom. Bikovi koji se bave privatnim biznisom će biti prinuđeni da naprave neke promene ili unesu novine. Konkurencija bi mogla da vas natera na to, a krajnji rok za te promene bi mogao da bude oktobar. Ove nedelje ćete biti u prilici da nekome pomognete i pružite šansu da napravite skok i na duhovnom planu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi bi mogli biti veoma otvoreni, pažljivi i nesebični, ali postoji bojazan da budete i preosetljivi zbog previše obaveza i uđete u konfliktne situacije. Probajte da se kontrolišete i zaustavite tenzične momente koji bi kasnije mogli da prerastu u revanšizam. Probajte da prepoznate kada treba da se zaustaviti. Ovo je odličan momenat da završite sve što ste započeli da radite u kući i dovršite neke poslove koji su iznenada bili prekinuti. Slobodni Bikovi, naročito ženski pripadnici ovog znaka, mogli bi da prodube odnos s osobom iz poslovnog okruženja i uplove u strastvenu vezu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa srcem i pritiskom. Povedite računa o ishrani.

SAVET: Imajte meru u svemu

Blizanci - Nesvakidašnji procesi i senzitivni momenti

POSAO: Blizanci se ne osećaju sigurno i stabilno kada je poslovna situacija u pitanju jer postoje neke stvari koje im smetaju ili ih ograničavaju. Procesi koji se dešavaju u vama su veoma važni i od značaja za neke buduće poslove i zato je mnogo važno da ih ispratite. U ovom periodu nešto što je bilo vaš hobi ili nešto što ste radili usput iz zabave moglo bi da postane ozbiljan posao i obrnuto, nešto što ste dugo planirali ili očekivali bolje rezultate može se pokazati kao promašaj ili nedovoljno isplativo. Moguće je da ste pod opterećenjem ranijih iskustava i događaja i trenutne situacije i to vam može doneti nervozu i stres, što će se odraziti na posao i produktivnost. Morate se suočiti s nekim informacijama i prevazići konfuziju i strah, spontano otkloniti prepreke i proći dubinske procese. Pokušavate da stvari koje vam se dešavaju opravdate na smislen način, ali to jednostavno nije moguće. Budite smireni i sačekajte kraj avgusta, kada će se mnogo toga samo od sebe rešavati. Od vas mnogo toga zavisi, od vaših reakcija i psihičkog stanja. Sve što vam se dešava ima dublji značaj, nalazite se u bitnom procesu, ali je važno da ništa ne ubrzavate i ne preskačete. Moguće je da se suočavate s nečim prvi put i pokušajte da od toga ne pravite dramu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci će imati pojačanu intuiciju i moći mnogo bolje da razumeju partnera, njegove potrebe i osećanja. Međutim, nećete reagovati niti obznaniti saznanja. Ovoga puta ćete sve što osećate i što mislite da treba da promenite zadržati za sebe, što nije uobičajeno za vas. Moguće je da iz nekog razloga imate pojačanu brigu za partnera ili neki strah, ali je najvažnije da imate razumevanje. Ovo je period kada treba da se žrtvujete za druge, ali da zaštitite i sebe. Slobodnim Blizancima će se javiti neko iz prošlosti, ali vam ta osoba neće sada biti zanimljiva, kao što je to bilo ranije. Moguće je da ćete na nekoj zabavi, proslavi ili većem skupu upoznati zanimljivu osobu koja će vas ostaviti bez daha harizmom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati psihosomatskih smetnji, što vas može terati da se povučete i više vremena provodite sami sa sobom. Imate osećaj krivice zbog nečega.

SAVET: Budite opušteni i ne privlačite previše pažnje na sebe

Žena
foto: Alamy / Alamy / Profimedia

Rak - Imajte meru u poslu i komunikaciji

POSAO: Rakovima će ove nedelje biti pojačana komunikacija, imaće više sastanaka i biti u prilici da se sastanu s mnogo ljudi. U fokusu će biti dešavanja u poslu koja su konkretnijeg i praktičnijeg tipa. Posao o kojem budete pričali će vam biti posebna inspiracija i motiv. Radi se o nečemu potpuno drugačijem, o poslovima koji mogu biti kratkotrajni, ali veoma sadržajni. Ništa vam neće biti previše teško, već ćete sve rešavati polako. Veoma ste nadahnuti, kreativni i efikasni, pa ćete privlačiti pažnju drugih ljudi i probati da podignete sve na viši nivo i budete organizovaniji. Ovo je period kada ćete moći da proširite vidike i naučite nove lekcije. Moguće je da će u kolektiv doći nove osobe koje će morati da se adaptiraju, a vi ćete biti tu kao podrška. Važni datumi su 7. i 9. avgust, kada ćete imati neke rezultate, ali još ne dovoljno dobre koliko ste sebe dali. Materijalna situacija je sve stabilnija, ali vas pravi rezultati očekuju tek u oktobru. Budite strpljivi i ne pravite radikalne poteze. Nije isključen dodatni posao ili rad. Moguće je kraće putovanje.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi imaju zadovoljavajuću komunikaciju s partnerom, ali ovih dana bi moglo da dođe do disbalansa zbog finansija, nekog ulaganja ili trošenja. Nećete se slagati i imati isti stav, što može dovesti do burnih reakcija. Moguće je i odvojeno putovanje. Slobodni Rakovi će imati ozbiljnu dilemu da li da urade nešto nestandardno kada je osoba koja im se dopada u pitanju. Nije isključen flert s nekim od prijatelja ili iznenadni ulazak u vezu. Možda je potrebno da se oslobodite nekih aršina, ali pazite da ne odete u drugu krajnost. Pratite bioritam i probajte da prevaziđete stvari koje vas koče.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom i hranom, a slaba tačka su vam ruke i disajni organi.

SAVET: Budite objektivni

Lav - Jasan stav i dobar temelj

POSAO: Lavovi osećaju da se mnogo toga menja unutar njih samih, ali će se ovih dana dešavati nešto konkretno i na praktičnom planu. Za mnoge je ovo prekretnica u poslu i faza donošenja nekih važnih odluka. Bitno je da ne prenagljujete u reakcijama i izjavama i ne preskačete obaveze. Budite detaljni i precizni i pokušajte da sve radite postepeno jer vas kasnije čeka samo nadogradnja. Možda je čak dobro i da malo usporite. Imaćete priliku da proširite posao ili napravite dugoročne planove, ali je važno da napravite dobru bazu, da bi kasnije mogli lakše da funkcionišete. Moguće je da će neke stvari biti kontradiktorne, pa ćete morati da menjate koncept ili ideju. Zamisao je realna, ali nije sve odmah izvodljivo. Neki Lavovi bi mogli biti iznenađeni reakcijom nekih ljudi, koja bi na njih mogla delovati kao hladan tuš. Otrežnjenje koje budu doživeli mogli bi opet da pretoče u nešto konkretno za budućnost. Neke Lavove očekuje ulaganje u posao, ali dobro sve stavite na papir jer ste skloni većem i bespotrebnom trošenju. Lavovi koji rade za druge biće u prilici da izraze nezadovoljstvo i traže bolje uslove. Naročito su nezadovoljni finansijama jer nisu adekvatne njihovom trudu i radu. Važni datumi su 7. i 9. avgust.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi su spremni da se posvete partneru i pokažu nežnost i ljubav, ali su, s duge strane, prilično okrenuti poslovnom angažmanu, pa ih partner može optužiti da su sebični i suviše okrenuti sebi i da prestanu da budu okupirani poslom i stvarima koje se ne tiču bliskih ljudi. Do mimoilaženja mišljenja može doći zbog drugačijeg stava i vizija u budućnosti, posla, ali i dece. Smatraćete da ste nepotrebno optuženi i da se dajete i više nego što treba. Probajte da napravite balans. Slobodnim Lavovima bi mogla da se javi bivša ljubav ili bi iznenada mogli uđu u aferu s nekim iz poslovnog okruženja. Kako je sve počelo tako ima i tendenciju da se završi, pa imajte na umu da je sve kratkoročno.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s grlom, štitastom žlezdom i ramenim delom. Nije vreme da radite ništa na licu ili s kosom. Ako trenirate, dobro se zagrejte jer možete povrediti kolena ili se ukočiti. Stomak takođe može biti slaba tačka, pa obratite pažnju na ishranu.

SAVET: Objektivno sagledajte situaciju

Devica - Ispred drugih

POSAO: Device bi ove nedelje mogle da imaju konkretnu fizičku aktivnost, a u isto vreme i genijalne ideje koje će se pretočiti u dela. Imaćete mnogo informacija koje ni sami nećete moći da obradite, što vam u nekim momentima može biti naporno. Neke Device bi u ovom periodu mogle da budu na odmoru, dok će one koje nisu, nažalost, biti u prilici da prave planove za dugoročne poslove. Moguće je da ste došli do nekih novih saznanja kada je posao u pitanju i planirate da ga radite u potpuno drugom smeru, ali za tako krupne promene je potrebno da sačekate jesen. Do tada iskomunicirajte sa sobom šta želite, šta vam je isplativo i čega treba da se odreknete da bi mogli da sve to ostvarite. To ne znači da ne treba ništa da radite, već polako pripremajte teren. Može vas nervirati reakcija nekih ljudi jer ćete je doživeti kao blokadu. Smatraćete da su neke osobe staromodne i imaju strah da se pokrenu i izađu iz šablona. U pravu ste, i zato ne obraćajte pažnju na njih jer će vas samo sputavati. Koliko god su drugi hladni i ne reaguju onako kako vi vidite stvari i koliko je dobro sve što ste započeli ne odustajte od svojih zamisli i ideja. U suprotnom, bićete nervozni, neki se mogu osećati loše i neproduktivno, što je potpuno suprotno od onoga kako zaista jeste. Vaši postupci su i te kako opravdani i nema razloga da podilazite drugima. Finansije nekako težim putem dolaze do vas, ali ipak dolaze.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device koje su u braku ili vezi bi mogle biti nezadovoljne partnerom jer će se osećati kao da je na neki način uspavan i inertan. Neke Device bi mogle biti fizički razdvojene od partnera, a neke bi mogle da upadnu u zamku afere i prevare. Pazite da tek kada izgubite nešto ne shvatite šta ste imali. Slobodne Device bi mogle da uplove u tajnu vezu, a to je naročito naglašeno ako se nalaze na putu ili daleko od kuće. Mogli biste biti zaneseni osobom koja je neobična i ne uklapa se u tip ljudi s kojima ste okruženi. Budite obazrivi jer bi kasnije mogli da se razočarate.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problem s glavoboljom, a moguća je i povreda na licu i glavi.

SAVET: Ne ulazite u sukobe

Džulija Foks
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vaga - Nove ideje i pravila

POSAO: Vage se i dalje ne osećaju dobro, pa je važno da shvate i prepoznaju uticaj planeta koji kod njih budi mnogo toga. Sve što im se dešava je za sada apstraktno, tajno, imaginarno i nedostižno i čeka ih dosta rada, strpljenja, volje i snage da bi se to realizovalo i materijalizovalo. Nije nemoguće, ali nemojte ni lako odustajati. Moguće je da će vas usporavati, da ćete se osećati bezvoljno i dezorijentisano, da će se neke stvari prolongirati, javljati neke drugačije potrebe, ali je sve to da biste proširili sliku i adaptirali se na neke nove okolnosti koje vas čekaju i prihvatili ih. Ovakvu situaciju očekujte sve do kraja avgusta. Moguće je da će se od vas tražiti da uradite nešto više nego dosad, ali treba da budete svesni da treba da postignete rezultate i savladate strah i tremu. U duhu nadolazećih promena potrebno je da se menjate, funkcionišete drugačije ili poslujete na drugi način. Ovo je važan proces kroz koji prolazite da biste se transformisali. Neki iznenadni događaj bi mogao da vas osvesti, neko od prijatelja bi mogao da vam ponudi rešenje, naročito ako se radi o finansijama. Ovo je period kada treba da vraćate dugove, nikako da pozajmljujete novac ili uzimate kredit.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage koje su zauzete bi mogle biti na meti kritike partnera ili nekih bliskih osoba. Mogla bi vam čak smetati šala na vaš račun ili biste je mogli shvatiti na pogrešan način. Potrebno je da shvatite da ste osetljivi. Mogući su i neplanirani troškovi, a partner neće hteti ili moći da vam pomogne. Nisu isključeni ni iznenadni prekidi odnosa. Slobodne Vage bi mogle na neobičan i čudan način da upoznaju osobu koja bi mogla da im bude partner ili da započnu tajnu vezu. Pazite koga puštate u život, da se posle ne biste kajali.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu se možete naći u nezgodnoj situaciji koja će možda imati veze s vodom. Osećaćete strah i tremu koje bi mogle biti pogubne po zdravlje ako budu većeg intenziteta. Stopalo i skočni zglob su slabe tačke.

SAVET: Ne budite grubi prema bliskim ljudima i nemojte dozvoliti da vas uhvati panika

Škorpija - Krupan zalogaj

POSAO: Škorpije neće biti imune na stvari koje se dešavaju u poslovnom okruženju i moraće da reaguju, ali je potrebno da promene način funkcionisanja, ponašanje i komunikaciju. Potrebno je da dobijete potvrdu ljudi s kojima radite ili sarađujete da biste napravili radikalne promene. Morate biti svesni posledica, ali i argumenata koje držite u rukavu da biste mogli da izađete na kraj sa svim okolnostima. Mnogo toga ne zavisi samo od vas, ali vas može naterati da uradite nešto potpuno drugačije i napravite novu strategiju. Pametnije je da neke stvari uradite na mirniji i tiši način, da ne donosite prebrzo zaključke i ne objavljujete na sav glas planove. Možete uraditi velike stvari, odskočiti, dobiti bolju ponudu ili posao, ali morate biti mudri. Moglo bi se sve izdešavati preko noći i na neki način vas iznenaditi, ali se radi i o starim saradnicima ili ljudima koje dugo poznajete. Koliko god vas budu ljudi hvalili ne preterujte u zahtevima jer vam kasnije može biti opterećenje. Budite postepeniji i dobro sagledajte sve okolnosti. Moguća je ponuda saradnje, ali je najbolje da sačekate oktobar, koliko god bila primamljiva ponuda. Finansijska situacija je stabilna, ali postoji mogućnost da besomučno trošite i kupujete nebitne stvari.

LJUBAV: Na emotivnom planu kod Škorpija može doći do problema zbog nekih brzih i ishitrenih reakcija, ali i stvari koje bi mogle da se pojave kao duhovi prošlosti. Neko od vas bi mogao da reaguje burno na vaše ponašanje ili neke informacije. Probajte da izbegnete takav način razmene energije jer vas vodi u rasprave, a neke čak i u raskid. Slobodne Škorpije se nalaze u potpuno drugačijoj situaciji. Bićete na meti udvaranja, a mogu vam se javiti osobe koje niste dugo videli. Nije isključena ni ljubav s prijateljima, kratke veze i neobični partneri, ali sve može biti praćeno skandalima, pa ako vam to ne ide naruku, budite obazrivi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete zadobiti povrede, naročito ako budete želeli da izigravate nekog heroja. Izbegavajte gužvu i probleme jer vam može doneti rastrzanost. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Nije vreme za ulaganje

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac - Tenzija na poslu

POSAO: Strelčevi će se dodatno angažovati ove nedelje, što će na kraju izaći u prvi plan i promeniti način funkcionisanja. Zbog nečega što budete radili dobićete podršku drugih ljudi, ali i dodatne uvide. Moguće je da imate neku dilemu, koju ćete otkloniti između 7. i 9. avgusta, kada će se rešenje pojaviti iznenada. Doći će i do promena u okruženju, u smislu novih novih kolega ili saradnika, a ako sarađujete s inostranstvom, očekuje vas drugačiji vid saradnje. Kod mnogih Strelčeva će doći do radikalne promene, a neki će uskoro promeniti posao zbog finansijske situacije, ali najviše zbog lošeg osećaja i nerazumevanja. Oni koji su prihvaćeni i koji su uspeli da se izbore za svoj status, moraće da sačekaju bolji momenat da bi i finansije podigli na nivo koji su želeli. Strelčevi koji se bave privatnim biznisom će takođe biti prinuđeni da nešto menjaju u poslovanju, pa će stoga imati neke ozbiljne razgovore. Trudite se da budete precizni u dogovorima i ne obećavate nešto što ne možete da ispunite jer bi to kasnije moglo da vas ometa. Mogući su problemi s jednim od roditelja ili oko nasledstva.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi bi mogli doći u situaciju da objašnjavaju da je moguće da se urade neke stvari koje partner nikako ne prihvata. Ako i pored toga kada mu budete objasnili kako to uraditi bude uporan u svojim tvrdnjama, može doći do konflikta. Pokušajte da na smiren način sve objasnite i ne padate u vatru. Moguća je poseta rođaka iz drugog grada ili ćete vi ići kod nekog u goste. Slobodni Strelčevi bi mogli da stupe u kontakt s nekim iz inostranstva i započnu vezu na daljinu. Moguće je da se radi o nekome s kim ste već bili u vezi. Nije isključeno da bi iznenada mogli da započnete aferu na poslu s osobom koju doskoro niste primećivali.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s donjim delom leđa. Moguće su upale i problemi s bešikom i mokraćnim kanalima.

SAVET: Ne dozvolite da vas nešto izbaci iz takta i da nemate kontrolu nad sobom. Pokušajte da se zaštitite od nerealnih zahteva

Jarac - Buđenje vizije

POSAO: Kod Jarčeva je veoma naglašen poslovni momenat, tokom ovog vremena baviće se konkretnim dešavanjima i rešavanjem stvari do najsitnijih detalja. Svesni ste da treba da podignete poslovnost na viši nivo i pokrenete nešto potpuno drugačije. Dešavaju se stvari koje već neko vreme nosite u sebi, ali niste uspeli da ih aktivirate. Povlačićete neke poteze, edukovati se u novoj sferi i otvoriti nešto atipično i nesvakidašnje. Izazvaćete veoma dobre reakcije drugih ljudi, koji će najpre biti zatečeni, a zatim oduševljeni. Razmišljaćete praktično i na taj način razgovarati s drugim ljudima. Međutim, moraćete da se reorganizujete i usaglasite s nekim drugim obavezama. U ovoj nedelji možete da napravite značajan pomak, a splet nekih okolnosti će vam pomoći sve da realizujete. Iako ste vi osoba kojoj je, pre svega, važna sigurnost, šteta bi bilo propustiti ovako genijalne ideje ili prilike. Iako je sve ovo naglašeno tokom ove nedelje, prilika za realizaciju će biti u narednih nekoliko meseci. U svakom slučaju, ne gubite nadu i otvorite oči za nove momente. Ne ulazite ni u šta euforično, već sve radite korak po korak. Ako radite kroz partnerske odnose, može doći do neke zapaljive situacije. Očekujte više kontakta s rođacima, braćom i bliskim ljudima.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi bi mogli biti pod pritiskom partnera da nešto urade ili dovrše. Sagledajte realno i, ako je partner u pravu, nemojte se plašiti ili sumnjati u sebe, ne odustajte i ne propustite priliku. Moguće je da se nesvesno nalazite u nekom zavisničkom odnosu i da bi sada to trebalo da se reši. Moguće su i nesuglasice oko dece. Ovo je sjajan period za zajedničko putovanje i odlazak na neko daleko mesto. Slobodni Jarčevi će biti u centru pažnje suprotnog pola u narednom periodu i skloni avanturama. Strast i zadovoljstvo ćete pronalaziti u više osoba istovremeno, a one mogu biti drugačijeg obrazovanja ili statusa. Od bivših do sadašnjih, od slobodnih do zauzetih.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s kostima i stomakom, biti skloni umoru i razočaranju.

SAVET: Ne reagujte burno i netaktički

Vodolija - Kad se sreći umeša neko treći

POSAO: Kod Vodolija će u fokusu ove nedelje biti međuljudski odnosi i partnerstva. Naći ćete se u situacijama koje će biti iznenadne i nepredvidive i koje bi mogle da vas prilično pogode. Vi ćete se snaći u svemu tome, ali bi problem mogao da bude to što se još neko umešao. Prolazite kroz neke transformacije i iskušenja, što vas može dovesti do teških emotivnih stanja, ali i doneti nešto novo na poslu. Možete imati oscilacije u ponašanju i promene raspoloženje, ali je važno da se mnogo ne bavite time zašto su neke okolnosti krenule u pravcu koji niste očekivali, već probajte da ih prihvatite i rešite. Moguće je da se ljudi s kojima sarađujete ne snalaze najbolje u situacijama u kojima se budete zadesili, pa ćete morati da sve preuzmete na sebe ili ispratite stvari. Možete biti nezadovoljni finansijskom situacijom i rezultatima, pa ćete biti primorani da promenite nešto u vezi s tim i uvedete neke nove mere. Nije dobar period za pozajmljivanje novca, podizanje kredita ili ulaganje, ali je odličan za pravljenje plana i logistike koje ćete sprovesti na jesen. Strpite se do kraja avgusta, kada će sve biti mnogo drugačije. LJUBAV: Na emotivnom planu zauzetim Vodolijama bi odnos mogao da se nađe na testu. Možete imati problema zbog toga što se neko umešao, ali i ako ste se vi umešali tamo gde vam nije mesto. Trudite se da budete po strani, manje kritikujete, dajete sugestije i savete. S druge strane, moraćete da istrpite kritike na svoj račun. Neke Vodolije bi mogle da pronađu izlaz u paralelnim vezama, dok kod nekih može doći čak i do raskida. Slobodne Vodolije će biti u prilici da prodube odnos s veoma prijatnom i uspešnom osobom, ali to neće biti moguće zbog osećanja koje imaju prema osobi iz prošlosti. Ovo je pravi trenutak da raskrstite s bivšim i date sebi, kao i drugima, novu šansu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom, reproduktivnim organima i kožom. Budite obazrivi u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neku materijalnu štetu ili kvar.

SAVET: Suzdržite se od subjektivnih komentara, već pružite podršku bliskim ljudima

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.