HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA MUNJEVITO SE ŠIRI SVETOM: Predviđanja su velika, pogledajte šta čeka vaš znak
Indijanci, Foto: Print Screen Youtube

INDIJANSKI HOROSKOP

HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA MUNJEVITO SE ŠIRI SVETOM: Predviđanja su velika, pogledajte šta čeka vaš znak

Horoskop američkih Indijanaca deli godinu na četiri dela - klanove. Svaki klan se zatim dalje deli na tri čime se formira krug, važan simbol u filozofiji ovog naroda.

Objavljeno:

Za američke Indijance astrologija je bila, i još uvek je, sastavni deo njihove kulture i tradicije. Oni su budno pratili kretanje planeta i zvezda pa na osnovu toga, u skladu sa prirodom, donose odluke važne za pojedince ali i pleme u celini.

Horoskop američkih Indijanaca deli godinu na četiri dela - klanove. Svaki klan se zatim dalje deli na tri čime se formira krug, važan simbol u filozofiji ovog naroda.

Crvene jastrebove čeka naplata svega što su uložili u karijeru i čelna pozicija u firmi

Crveni jastreb (Ovan)

Po prirodi ste strastveni i puni energije, ratničkog duha i ne pristajete na poraz. Do kraja leta očekuju vas brojne pozitivne promene na poslovnom planu i naplata svega onoga što ste ulagali u karijeru prethodnih meseci i godina. Za mnoge, ali ne i za vas, biće iznanađenje kad zauzmete čelnu poziciju u firmi u kojoj radite. Vaš uspon i let niko neće moći da zaustavi i osujeti.

Emotivan život vam je prepun uspona i padova, nemate strpljenja za stalno zvocanje partnera i to ćete mu jasno staviti do znanja. Tenzije se rešavaju do kraja avgusta kada ulazite u mirnije vode.

Detlić (Rak)

Pred vama je buran emotivni period kada ćete na neki način biti naterani da izađete iz zone komfora. Previše ste se uljuljkali u svom svetu, a dani i meseci prolaze pored vas što nije dobro. Na ljubavnom planu očekuje vas buran period, dilema između stare ljubavi i nove simpatije čija pažnja vam prija. Ne zalećite se, dobro promislite šta vam je činiti jer će ova odluka definisati vaš ljubavni život naredne dve godine. Kada je u pitanju posao dobićete odličnu ponudu za promenu posla. Uslovi će biti bolji nego što ste očekivali pa se nemojte previše premišljati.

zmija
foto: blickwinkel / Alamy / Profimedia Slično

Zmije će biti na životnoj raskrsnici

Zmija (Škorpija)

Vaša emotivna dubina, izražena intuicija ali i sposbnost da prodrete do srži problema biće vam od velike pomoći u narednom periodu. Neko vam radi iza leđa na poslu, vi to već osećate ali nemate dokaze. Ne brinite, sve će se posložiti u vašu korist, a osoba koja je pokušala prečicom i preko vaših leđa da dođe do pozicije ostaće praznih šaka. Nemojte biti osvetoljubivi, iako je to vama izuzetno teško, naprotiv vaš ljubazan stav će je potpuno slomiti.

Ljubavni život vam je poput rolekostera, odnosi su pred pucanjem a ovako će se nastaviti do kraja leta kada ćete se naći na životnoj raskrsnici kuda i kako dalje. Poslušajte svoje srce i nećete pogrešiti.

Vidra (Vodolija)

Vesele Vidre nikako da pronađu ravnotežu između posla i privatnog života. Stalno nešto gurate pod tepih, ali to neće rešiti nesuglasice i probleme koje imate, naprotiv. Hteli to ili ne krajem leta ćete morati da postavite jasne granice jer neki ljudi, posebno na poslu, sebi dopuštaju previše. Umesto direktnog sukoba pustite da vaši rezultati govore umesto vas. Na ljubavnom planu očekuju vas kraća putovanja i još malo vremena da ugrabite za sebe i partnera. Konačno u ljubavi ide sve onako kako želite, tako da je na vama samo da se opustite, prepustite i uživate što bi se reklo za sve pare. Napunite se pozitivnom energijom jer vas čeka vruća jesen na svim životnim poljima.

Vuk
foto: Profimedia

Vukovi treba da se usmere na učenje i sticanje novih veština

Vuk (Ribe)

Sa vašim stepenom osetljivosti i intuicije nema šanse da vam bilo šta promakne, posebno kad su emocije i potrebe vama dragih ljudi u pitanju. Često druge stavljate ispred sebe što je vrlo plemenito ali ne i dobro za vas. U narednom periodu moraćete da naučite da više vrednujete sebe i svoja uspehe, ali da se manje oslanjate na partnera. Lepo je što on ima razmevanje za vas, što vas razume i podržava, ali neke odluke morate doneti sami ne očekujete da on rešava vaše probleme. Period do karaja leta i početak jeseni idealna je za unapređenje veština i znanja koje će vam biti od koristi. Sve što ima veze sa učenjem može vam doneti prosperitet, možda ne odmah i u narednih dva, tri meseca ali u narednih godinu dana sigurno, zato se usmerite na učenje makar to bili strani jezici.

03:00

OVIM KODOM MOŽETE PROVERITI DA LI PPRATE VAŠ TELEFON

(Espreso/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.