ŠTA ĆE SE DESITI AKO NAS SVRBI DESNA OBRVA? Verovanja su različita, ali samo jedno nagoveštava ogromnu promenu
Žena crta obrve, Foto: Profimedia

DA LI I VAS SVRBI?

ŠTA ĆE SE DESITI AKO NAS SVRBI DESNA OBRVA? Verovanja su različita, ali samo jedno nagoveštava ogromnu promenu

Nije tajna da su naši preci desnu stranu tela povezivali sa nečim dobrim i radosnim

Objavljeno:

Nije slučajno da se po sujeverjama treba uspraviti na desnu nogu da bi dan bio uspešan, a ako vam se desno oko suzi, onda vas očekuje novčana nagrada i sreća u poslu.

Verovanje u znakove je tradicija koja datira još od antičkih vremena. Naši preci su pokušavali da se zaštite od nevolja oslanjajući se na razna sujeverja. Ima skeptika koji u njih uopšte ne veruju, ali ako ste ipak zainteresovani, evo šta znači kada vas svrbi desna obrva.

Prema crkvenim verovanjima, na desnom ramenu svake osobe nalazi se anđeo čuvar - to znači da sve što je povezano sa desnom stranom tela obećava radost i pozitivnost. Nije slučajno da se po sujeverjama treba uspraviti na desnu nogu da bi dan bio uspešan, a ako vam se desno oko suzi, onda vas očekuje novčana nagrada i sreća u poslu. Obrva nije izuzetak, a kada svrbi, to znači sreću i radost.

Ako vas svrbi bliže nosu, onda vam obećava promenu na bolje, ako je bliže uhu - onda dobar posao i buduću zaradu, ako u sredini - onda susret sa ljudima koji su vam prijatni. Što vas više svrbi, veća je verovatnoća da će se znak ostvariti.

Zašto svrbi desna obrva?

Nije tajna da su naši preci desnu stranu tela povezivali sa nečim dobrim i radosnim. Stoga, kada desna obrva svrbi, po njima, uvek je obećavala uživanje, zabavu, sreću. Možda ćete dobiti pohvale na poslu ili ćete uskoro dobiti poklon koji niste očekivali.Na primer, ako svrab na ovom delu lica ne prestane dugo vremena, a zatim iznenada nestane, znajte da ste postali predmet rasprave. Budite sigurni da ovo nije trač. Verovatno ste pomenuti u pozitivnom kontekstu, a o vama se pričalo baš u vreme kada vas je svrbila desna strana.

Ako vas obrve svrbe radnim danom

Ponedeljak – Ako vas svrbi na ovaj dan, očekujte da vam se na račun uplati novac – lutrija, dobici, bonusi.

Utorak – Ako želite da imate dete, vreme je da preduzmete akciju. Istovremeno, ako ne želite da zatrudnite u ovoj fazi, bolje je da se pažljivije zaštitite.

Sreda – Sve je suprotno od utorka.

Četvrtak - Očekuje vas iznenađenje, bilo da je u pitanju posao, prijateljstvo ili ljubav. Za školarce i studente to je znak da će dobiti dobru ocenu ili položiti ispit.

Petak - Ovo obično predstavlja sreću u odnosima sa suprotnim polom. Dakle, ako ste slobodni, upoznajete svoju srodnu dušu, a ako ste u braku, sledi skald. Šefovi dobijaju profit, radnici napreduju. Ako vas vikendom svrbe obrve

Subota – Ako vas u subotu svrbi obrva, idete u kupovinu, možda ćete moći da kupite željeni proizvod na akciji.

Nedelja – Očekuje vas uspon na poslu. Znak da se treba pripremiti za nedelju: izraditi akcioni plan, postaviti prioritete

Dobar znak

Očekuju vas povoljni događaji i promene, dobićete povoljnu ponudu i priliku da poboljšate svoje materijalno stanje. Aktuelni problemi biće rešeni u vašu korist.

Ostala značenja vezana za obrve

Na primer, kada se trza desna obrva - posvađaćete se sa nekim, ali ćete brzo rešiti problem i sukob. Vaš rad će biti cenjen, dobićete dobre preporuke, očekujte pohvale.

Za žene ovaj znak često predstavlja manje nevolje: dosadne nesporazume, lošu sreću na poslu, nevolje na poslu.

Za čoveka, naprotiv, trzaj desne obrve predviđa uspeh u poslu, nove perspektive, pa čak i povoljne događaje u njegovom ličnom životu.

Bonus video

01:19

depilacija

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.