NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU SA PIŠKOTAMA: Dodajte jedan sastojak i topiće vam se u ustima
Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

SJAJNA STVAR

NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU SA PIŠKOTAMA: Dodajte jedan sastojak i topiće vam se u ustima

Margarin, šećer i žumanca dobro umutite i u to dodajte otopljenu čokoladu

Objavljeno: 15:18h

Sastojci

2 kutije piškota

5 jaja

250 g margarina

250 g šećera

250 g mlevenih oraha

250 g čokolade za kuvanje

1 kesica šlaga ili voćni sirup sa malo želatina

Način pripreme

Margarin, šećer i žumanca dobro umutite i u to dodajte otopljenu čokoladu. Posebno umutite belanca pa sjedinite sa ovom masom i na kraju dodajte i mlevene orahe. Piškote umačite u mlako mleka i ređajte po dnu i rubovima posude koju ste prethodno obložili folijom.

Sada sipajte deo fila, preko poređajte red piškota, a odozgo ostatak fila. Torta treba da prenoći u frižideru, a onda je izručite na tacnu.

Odozgo je možete ukrasiti šlagom ili voćnim sirupom, voćem i nastruganom čokoladom.

Vreme pripreme: 45 minuta

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.