OVI ZNAKOVI ĆE U AVGUSTU 2023. BITI NA TRONU: I ASTROLOZI im lično ZAVIDE, sve stiže već na POČETKU
Ilustracija, Foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

OVI ZNAKOVI ĆE U AVGUSTU 2023. BITI NA TRONU: I ASTROLOZI im lično ZAVIDE, sve stiže već na POČETKU

. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja, a već oko 15. avgusta možete da očekujete veliki napredak u karijeri. Nove saradnje mogu da vas navedu na put u inostranstvo, a to će vam doneti zanimljive kontakte i na privatnoj osnovi

Objavljeno:

Astrolozi kažu da će mnogima biti najvažniji mesec u ovoj godini, dok ujedno u mesečnom horoskopu za avgust izdvajaju znake kojima će sve ići od ruke. Biće mnogo pozitivne energije, razloga za slavlje i prilika za lični razvoj. Evo kome se, po horoskopu, smeši najveća sreća u avgustu 2023:

OVAN

Odmah, na početku ovog meseca, osetićete nalet pozitivne energije. Zračićete samopouzdanjem, zbog čega ćete biti spremni da se upustite u raznorazne izazove. Vaše sposobnosti dolaze do izražaja, a već oko 15. avgusta možete da očekujete veliki napredak u karijeri. Nove saradnje mogu da vas navedu na put u inostranstvo, a to će vam doneti zanimljive kontakte i na privatnoj osnovi. Ovo vreme treba da iskoristite za sebe, lični napredak i zadovoljstvo. Ljubavno polje nije naročito izraženo, ali neće vam ni faliti. Bićete toliko usmereni na finansijsku situaciju, koja u avgustu doživljava najveći procvat.

LAV

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Mada ste navikli da budete u centru pažnje, avgust je mesec kad ni sami nećete moći da poverujete kakvu popularnost doživljavate. Samim tim, privlačićete veliki broj potencijalnih partnera. Otvara se mogućnost za novu romansu ili jačanje postojeće veze. Mnogi od vas će se odlučiti na viši korak - zajednički život, venčanje, prinovu... Lavovi će takođe imati priliku da pokažu svoje talente na radnom mestu, što može da rezultira većim priznanjem, kao i mogućnostima za razvoj karijere. Krajem meseca vas čeka slavlje, kao kruna svih prethodnih uspeha.

VAGA

Avgust 2023. godine za Vage predstavlja početak nečeg novog. Dobićete priliku da iznova započnete poglavlje kojim ste u prethodnom periodu bili nezadovoljni. Rast se u ovom trenutku ubrzava, a Vage se podstiču da izađu iz svoje zone komfora i otvore se nepoznatom. Na vama je da konačno napravite prvi korak ka promeni koju ste toliko dugo želeli. Takođe, ovo će biti mesec romantike. Mnoge Vage će biti poželjne, a zauzete mogu da očekuju niz lepih gestova ili iznenađenja koja se pamte.

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.