DANAS 3. AVGUSTA SVE PUCA OD FLERTA: Venera pravi POMETNJU gde stigne, ovo nema ni na FILMU
Žena, Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

ASTRO DANAS

DANAS 3. AVGUSTA SVE PUCA OD FLERTA: Venera pravi POMETNJU gde stigne, ovo nema ni na FILMU

Dnevni horoskop je sve uzbudljiviji kako avgust odmiče, a evo šta nam donosi danas 3.08.2023. godine

Objavljeno:

Uticaji planeta su nikada snažniji, Venera pravi pometnju, osećamo posledice jučerašnjeg punog meseca, tranziti neki samo što nisu počeli, neki se završavaju.

Evo šta vam donosi dnevni horoskop za 3. avgust 2023. godine:

RIBE

POSAO: Iskustvo igra veliku ulogu u napretku vašeg poslovanja. LJUBAV: Zadovoljni ste. Čekate ishod flerta sa osobom koju dugo poznajete I koja vam se sviđa duži period. ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

Žena, Moć
foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

OVAN

POSAO: Od saradnika tražite dobru radnu disciplinu, higijenu, dolazak na vreme u firmu, radnju, ugostiteljski objekat... LJUBAV: Detaljišete previše. Partner nije raspoložen zbog toga, posebno ako ste sa Lavom u braku ili vezi. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

BIK

POSAO: Očekujte dobru saradnju sa starijom osobom ili poslovnim partnerom sa kojim ste nekada radili. Dobar dan za novac. LJUBAV: Izrazite svoja prava osećanja. Samo na taj način ćete uspeti da dobijete pravu ljubav. ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

BLIZANCI

POSAO: Niste u prilici svašta da radite. Poslove koji su vam sumljivi nije potrebno da peuzimate. LJUBAV: Potrebno je da dajete neka objašnjena partneru. Vaša voljena osoba je u nekoj fazi zbunjenosti. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RAK

POSAO: Dobijate važne informacije sa svih strana. Važno je da ih dobro projektujete i pokrenete na pravi način. LJUBAV: Stavovi se nepoklapaju između vas i vašeg partnera. Moraćete da se dogovorite. ZDRAVLJE: Smanjite obroke.

Žena, Ljubav, Zaljubljenost, Plavuša
foto: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

LAV

POSAO: Potrebna vam je podrška. Sve ideje koje imate morate da posedujete osobe koje će da podržavaju vašu zamisao. LJUBAV: Potrebno je da zaintrigirate partnera. ZDRAVLJE: Dosta dobro bez većih tegoba.

DEVICA

POSAO: Saradnici oko vas nisu u stanju da prate dinamiku vašeg mentalnog sklopa. LJUBAV: Malo ste poljuljani partnerovom hladnoćom. Potrebno vam je da porazgovarate. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Važno je da vaša reputacija ne bude ugrožena. Vi ste veoma pažljivi kada su međuljudski odnosi u pitanju tako da ćete pazite na svu poslovnost. LJUBAV: Potrebna vam je nova ljubavna veza. ZDRAVLJE: Niste u lošoj energiji.

Žena
foto: JPagetRFphotos / Alamy / Profimedia

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da budete mudri, da vučete pametne poteze i ne pričajte svakome sve. LJUBAV: Potrebno je da budete van tajnih ljubavnih veza, flerta…Ako ne prekinete partner će kad tad otkriti.. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

STRELAC

POSAO: Kolege su vam ili prijatelji ili neprijatelji. Pokušajte da shvatite ko je ko. LJUBAV: Zanimljivo društvo vas očekuje u toku dana i večeri. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni.Povezanost sa državnim institucijama. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju susret sa jednim Strelcem koji je poduže zaljubljen u vas. ZDRAVLJE: Zdravstveno pazite na prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Svi koji su kreativci i operativci Vama mogu da pomognu i izađu u susret. Dobar posao sa Vodolijom, Jarcem, Ovnom. LJUBAV: Napeti ste. Nije vam stalo previše do ljubavi. Morate da preispitate sebe. ZDRAVLJE: Manje smetnje sa pritiskom.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Lepa & srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.