SPREMITE SE, U NAREDNOM PERIODU VAS NE OČEKUJE NIŠTA DOBRO: Ovim ljudima stiže NAJGORI PERIOD u životu, DRŽITE SE
Očekujte raskide, Foto: Profimedia

ASTRO TRANZIT

SPREMITE SE, U NAREDNOM PERIODU VAS NE OČEKUJE NIŠTA DOBRO: Ovim ljudima stiže NAJGORI PERIOD u životu, DRŽITE SE

Narednih nekoliko meseci možete da očekujete samo rolerkoster, nema stabilnosti, zante kako kažu u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno

Objavljeno: 12:52h

U narednom periodu nas ne čeka ništa toliko dobro, odnosno kako se uzme, za slobodne može biti najbolji period koji su doživeli u životu, ali za zauzete, može biti najgori period u životu. Dešava se tranzit Venere i Urana, što je glavni razlog za uzburkano more u ljubavi, ali i na poslu.

Naići ćete na najinteresantnije ljude, nepredviđene situacije i verovbatno ćete biti u potpuno atipičnim odnosima za vas, i te stvari će vam potpuno poremetiti razum.

Ovaj tranzit će se dogoditi 9. avgusta, na 22 stepenu Lava i 29. septembra na istom stepenu, ali će ga naročito osetiti svi oni koji imaju neku planetu na ovom stepenu u Biku, Škorpiji i Vodoliji.

Raskid
foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Kvadrat između Venere i Urana ukazuje na otpore i blokade u polju ljubavi, kreativnosti i umetničkih talenata. Potrebno je da radite na otpuštanju straha od vezivanja i naglih promena u partnerskim odnosima. To je lekcija koju ovaj aspekt nosi. Kada se ona savlada, ljubavni život će postati ispunjeniji.

Povećana potreba za slobodom biće naglašena i kod zauzetih i kod slobodnih, pa nisu isključene afere, flert ili potraga za nekim drugim uzbuđenjima. Ako imate zdravu i stabilnu vezu ili otvorenog partnera, ne treba mnogo da brinete, moguće je da ćete započeti nešto novo i uzbudljivo, a možda ćete samo želeti da eksperimentišete u spavaćoj sobi ili učvrstite vezu na neobičan i originalan način.

Slobodni bi mogli da pronađu ekscentričnog i uzbudljivog partnera, koji se nikako ne uklapa u standarde okoline ili njih samih, a moguća je iznenadna afera i veza s prijateljem. Ako i vi i vaš partner delite ista mišljenja i interesovanja u krevetu, možete biti sigurni da ćete se dobro slagati, ako pak imate konzervativnog partnera, veća je verovatnoća da izbiju problemi ili se upustite u aferu.

Raskid
foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Naravno, ako veza već duže vreme ide u pravcu oslobađanja od konvencionalnih obaveza i načela, ovaj aspekt će biti samo okidač. Što je vaš partner zahtevniji ili konzervativniji, veća je verovatnoća da ćete izazvati probleme ili imati aferu. Ako pokušate da se oduprete nagonu za promenom i uzbuđenjem, onda će verovatno vaš partner tu energiju izraziti kroz neku neočekivanu i iznenadnu akciju.

Kada je kupovina u pitanju, morate biti veoma oprezni jer ćete imati neobuzdanu želju da trošite novac i kupujete. Mnogi će baš sada razmišljati o kupovini ili prodaji nekretnine, ali pazite da vam se novac ne izvuče i sve ne potrošite ili ono što ste sada kupili kasnije nađete po povoljnijoj cenu.

Bićete takođe nezadovoljni dosadašnjem stanjem stvari, spoznaćete neke nove talente i aspiracije, i moguće su duboke promene u tom pravcu. Otkrićete stvari koje vam do sada možda nisu ni padale na pamet.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.