USTAJALE MIRISE NA ODEĆI IZAZIVAJU BAKTERIJE, A EVO KAKO DA IH SE REŠITE: Potrebna vam je samo OVA STVAR iz kuhinje
Veš, Foto: Printscreen/TikTok/ cleaning_at83

nije soda bikarbona

USTAJALE MIRISE NA ODEĆI IZAZIVAJU BAKTERIJE, A EVO KAKO DA IH SE REŠITE: Potrebna vam je samo OVA STVAR iz kuhinje

Mirise izazivaju bakterije koje uspevaju u toplim i vlažnim prostorijama.

Objavljeno:

Ponekad se dešava i da nam se čista odeća oseća na ustajalo. Dovoljno je da nehotice stavite blago vlažnu odeću u orman ili je predugo sušite u prostoriji sa lošom ventilacijom. Ispostavilo se da ga se možete rešiti na vrlo jednostavan način.

Mirise izazivaju bakterije koje uspevaju u toplim i vlažnim prostorijama. Karakterističan miris kojeg je teško ukloniti je ponekad rezultat našeg previda ili nemara. Međutim, ovo možemo popraviti na nekoliko načina. Jedan od najoriginalnijih je prskanje odeće vodkom ili salicilnim alkoholom. Alkohol će ubiti neprijatan miris.

Veš, Sušenje veša
foto: Printscreen/TikTok/ cleaning_at83

Međutim, postoji još jednostavniji način. Možda izgleda iznenađujuće, ali kao sredstvo za uklanjanje mirisa, papir za pečenje će biti savršen. Međutim, da bi funkcionisao, mora biti natopljen u aromatičnu tečnost, na primer, kolonjsku vodu ili mirisno ulje razblaženo vodom. Nakon sušenja, ovako pripremljen papir se naravno mora staviti u orman zajedno sa odećom.

Papir za pečenje ima svojstva upijanja, a ona pomažu u apsorpciji vlage iz vazduha. Zahvaljujući tome, održaće garderobu suvom, što je ključno za zaštitu i miris naše odeće. Takođe će odeći dati miris kojim je natopljena. Ovaj senzacionalno efikasan trik je nedavno stekao veliku popularnost.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.