SRPSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVI ZNAKOVI JEDVA IZDRŽATI NEDELJU: Sprema im se treći krug PAKLA i to na svim POLJIMA
Astrolog, Foto: Printscreen/TV Prva

paŽnja

SRPSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE OVI ZNAKOVI JEDVA IZDRŽATI NEDELJU: Sprema im se treći krug PAKLA i to na svim POLJIMA

"Uticaj punog Meseca u Vodoliji biće naredna dva i po dana. Naglašen je znak Vodolije, a to su uvek neke inovacije, originalne ideje, potreba da se povezujemo sa ljudima. Slušaćemo srce. Najviše će uticati na Lavove, Škorpije i Vodolije. Merkur vrlo brzo kreće retrogradno. Imamo dosta planeta koje ukazuju da neke stvari iz prošlosti treba da raščistimo, ali to neće biti teško", rekao je Vladimir i otkrio detaljnu prognozu za sve znake horoskopa

Objavljeno: 08:39h

Šta nam zvezde poručuju ove nedelje i da li početak avgusta donosi određene promene horoskopskim znacima? Astrolog Vladimir Vlajić otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj šta nas očekuje na polju zdravlja, ljubavi i posla. Prema njegovim rečima, ovo je period koji će se najviše odraziti na ljude koji su rođeni u znacima Lava, Škorpije i Vodolije.

"Uticaj punog Meseca u Vodoliji biće naredna dva i po dana. Naglašen je znak Vodolije, a to su uvek neke inovacije, originalne ideje, potreba da se povezujemo sa ljudima. Slušaćemo srce. Najviše će uticati na Lavove, Škorpije i Vodolije. Merkur vrlo brzo kreće retrogradno. Imamo dosta planeta koje ukazuju da neke stvari iz prošlosti treba da raščistimo, ali to neće biti teško", rekao je Vladimir i otkrio detaljnu prognozu za sve znake horoskopa:

"Što se Ovnova tiče, trebalo bi da povedu računa o cirkulaciji i krvnom pritisku. U emotivnom delu, za vikend može da se pojavi neko ko je tajnovit i šarmantan. To će da bude strastveni momenat koji će ih pokrenuti. Kod zauzetih, utorak i sreda će biti napetiji dani, ne bi trebalo da se svađaju. Vikend donosi bolje trenutke. Ovnovi mogu da očekuju pomoć neke osobe na položaju i to će im baš značiti u ovoj nedelji. Neka osoba želi da ih pogura i da im pomogne.

Horoskop
foto: Profimedia

Bikovima je probava problematična. Jako su zadovoljni na ljubavnom polju. Slobodnima stoji interesantno poznanstvo na javnom mestu, koje će ih pokrenuti u drugoj polovini ove nedelje. U poslovnom delu sledi mnogo promena, a tako će biti i tokom sledeće nedelje. Mesec je pokrenuo dobre i bitne promene koje će se realizovati kroz naredne dve nedelje. Osoba na položaju im donosi lepe vesti. Sve što je vezano za strance, inostranstvo ili sudske procese - sjajno je izraženo.

Blizanci su zdravstveno dobro, a kod slobodnih može da se pojavi neko na kraćem putu, osoba sa malo većom razlikom u godinama. Za vikend im sledi neko iz prošlosti ili iz drugog mesta. U poslovnom segment, naglašeno je da će završiti nešto preko osobe od autoriteta, pokrenuće se sa mrtve tačke.

Ovo je nedelja koja najintenzivnije utiče na Rakove. Biće malo nervozni, naročito u naredna dva dana. Preko posla mogu da upoznaju nekoga ko je mladolik. Zauzetima je jako stabilna situacija. Sutra i prekosutra će malo brinuti, slede neki troškovi. Druga polovina nedelje je daleko bolja, naročito za one koji imaju saradnju sa strancima.

Lavovi mogu da imaju problem sa stomakom ili želucem, kao posledica stresa. Kod zauzetih je prisutna nervoza, a kod slobodnih sledi mogućnost da uđu u vezu sa nekim koga su smatrali neozibljnim. Biće prijatnih iznenađenja. Dobra nedelja za posredništvo, za sve one koji povezuju ljude. Malo su pojačani troškovi, ali tokom vikenda će biti i iznenadnih priliva.

Kod Devica su prisutne glavobolje. Previše će razmišljati. Utorak i sreda biće idila kod zauzetih, a sreda i četvrtak donose krizu, biće razmirica. Za vikend sledi potpuno rasterećena situacija. Slobodnima će se pojaviti neko iz drugog mesta, različitih interesovanja. To će biti princip suprotnosti koji se dobro dopunjuju. Biće napornih poslovnih dogovora, ali Device su zasukle rukave i spremne su da rade. Brinu za novac, ali to neće rešiti u ovoj nedelji.

Vage osećaju pad energije. Sve je prenaglešeno kod njih, naročito kada su emocije u pitanju. U utorak i sredu treba da miruju, a sredinom nedelje im se pojavljuje neko iz prošlosti. To će biti vrlo interesantan susret. Slobodnim Vagama za vikend sledi mač sa dve oštrice. Dosta će raditi, biće mnogo obaveza.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Škorpije su dobro, malo su nervozne. Javlja se briga zbog neke žene u kući, postoji mogućnost za kvarove i iznenadne troškove. Slobodnima sledi zanimljivo poznanstvo, a čak i mogućnost za ulazak u ozbiljnu vezu. Dobra nedelja za one koji se bave privatnim poslom. Drugima je malo napornija. Škorpije će imati ličnu satisfkaciju, imaće osećaj da su pobedile nekog neprijatelja ili suparnika.

Strelčevima se pojavljuje neko iz prošlosti. Vikend je odličan za ljubav, kako za slobodne, tako i za zauzete. Ovo će biti neko ko je već bio u planu. Strelčevi će juriti da se nešto namesti i namestiće se. Mudro funkcionišu, biće baš dobra nedelja za ljubav. U poslovnom delu će ih obradovati neke pare, a sam kraj nedelje biće malo napet u radnom okruženju.

Jarčevima je zdravstveni segment dobar. Ova nedelja im je bitna u poslovnom segmentu, mogu da dobiju neko nasledstvo. Kod slobodnih biće prijatna iznenađenja, ljubav će pronalaziti na mestima na kojima se ne nadaju. Zauzeti će imati bolju komunikaciju. Bili su malo napeti, a sada dobijaju bliskost koja će im poboljšati odnos.

Vodolijama sledi promena raspoloženja. Pomračenje se dešava u njihovom znaku. Što se tiče emotivnog segmenta, početak nedelje biće napet za one koji su u braku i dugim vezama. Od četvrtka će biti bolja situacija, planiraće zajednički put. Slobodni će upoznati nekoga na putu, ali biće im bitniji kontakt sa nekim iz prošlosti. To je priča koja je ostala nedovršena. Vodolije su najveći humanisti horoskopa, pa je vrlo moguće da će im neko prići sa obraćanjem za pomoć. U poslovnom segmentu, treba da se paze uticaja žena. Žene mogu da ih sabotiraju ili da im donesu loše vesti.

Kod Riba se pokreću strahovi. Povući će se u sebe. U emotivnom segmentu, slede im tajne veze, bilo da su slobodne ili zauzete. Dobro će maštati ove nedelje. To u njima već izvesno tinja, stoji kao neka ideja, a sada će se realizovati. Ribe zbog aspekta Saturna trpe, to je grubo spuštanje na zemlju, naročito za one koje su rođene u prvoj dekadi. Teraće ih da odrastu. Dosta dobar aspekt za nove poslove, pokretanje interesantnih priča. Želeće da se daju maksimalno i to će biti jako produktivno", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.