ASTROLOZI OTKRILI KOJEG DATUMA SE RAĐAJU NAJVEĆE KUKAVICE: Teško vama sa njima, spremite se na PRAVI PAKAO
Ilustracija, Foto: Profimedia

otkrivamo

ASTROLOZI OTKRILI KOJEG DATUMA SE RAĐAJU NAJVEĆE KUKAVICE: Teško vama sa njima, spremite se na PRAVI PAKAO

Astrologija otkriva u kojim znacima horoskopa se najčešće rađaju kukavice

Objavljeno:

Da li smatrate da ste hrabra osoba? Opasne situacije lako mogu da dokažu ko je spreman da se uhvati u koštac sa problemom, a ko radije bira da pobegne. Postoje ljudi koji teže komforu, sigurnosti i uvek su na oprezu. Astrologija otkriva u kojim znacima horoskopa se najčešće rađaju kukavice:

3. MESTO - DEVICA

Poznate po snažnoj težnji za savršenstvom, Device sebi stvaraju veliku brigu zbog svojih neostvarivih ciljeva. "Kada ceo život provedete brinući, naučite da živite sa strahom", objašnjava Tara Benet, astrolog. Prema njenima rečima, kukavičluk obično postaje "pokretačka snaga" u životu Device, jer ih strah gura da podižu lestvicu sve više i više.

2. MESTO - BIK

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Bikova težnja ka stabilnosti i udobnosti je ono što ih dovodi do kukavičluka. "Oni napreduju u poznatom okruženju i nerado prihvataju nove i nepoznate okolnosti", kaže Rakle Rodrigez, astrolog. To znači da je potrebno mnogo da se ovaj znak pogura da skupi hrabrost da izađe iz svoje zone komfora, dodaje. Bik nije znak koji će se lako usuditi da proba nešto novo.

1. MESTO - RAK

Rakovi su poznati po tome što su izuzetno emotivni i osetljivi, a to ih često dovodi do straha od svega i svačega. Zbog visokog osećaja ranjivosti, ovaj horoskopski znak je spreman da se sakrije gde god i to na prvi znak nevolje. "Rakovi pažljivo čuvaju svoje emocije i beže u zaklon ako se nađu u izazovu ili u situaciji koja podrazumeva veliki stres", dodaje Tara Benet.

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.