HOROSKOP ZA DANAS DONOSI NEOČEKIVANE PROBLEME: Ovnovi,DVA puta merite, JEDNOM SECITE,Bikvi problemi na BITNOM POLJU
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop za danas

HOROSKOP ZA DANAS DONOSI NEOČEKIVANE PROBLEME: Ovnovi,DVA puta merite, JEDNOM SECITE,Bikvi problemi na BITNOM POLJU

Horoskop za 27. jul 2023.

Objavljeno:

Horoskop za danas:

Ovan

POSAO: Pojavljuje vam se odlična ideja za dalji poslovni tok. Ne želite mnogo toga da izgubite niti da zaostajete u trenutnim aktivnostima.

LJUBAV: Pojačan entuzijazam od strane partnera vas ne koči u daljem radu i ne želite da se odvajate od voljene osobe samo zbog nedovršenog posla.

ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

Bik

POSAO: Imate dovoljno razloga da se ozbiljno postavite u poslu kojim se bavite. Kotiranje na višoj lestvici je vaš zadatak u narednom periodu.

LJUBAV: Poželećete mnogo toga da postignete u emotivnom smislu ali smatrate da ste dosta brzopleti u svojim odlukama. Ne želite da izgubite voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Alergijske reakcije su moguće, ovaj put.

Blizanci

POSAO: Pojava nove ideje se ne kosi sa starom pa je moguće da ćete biti skloni pojačanoj poslovno aktivnosti u toku dana.

LJUBAV: Ukoliko ste se odavno već odvažili da emotivni status nije bitan, možete biti na lošem putu ka realizaciji svojih namera, jer partner vas voli, ali nailazi na otpor kod vas.

ZDRAVLJE: Pojačana kiselina u želucu.

Rak

POSAO: Niste u lošem rspoloženju i imate stav osobe koja želi mnogo toga sebi da priušti. Niste razmaženi i počećete da se dodatno angažujete na poslovnom segmentu.

LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera se odavno uočila. Samo je pitanje vremena da se desi i raskid, konkretno.

ZDRAVLJE: Sanjate košmare.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

POSAO: Poslovna šansa koju imate je nešto na šta ste odavno već čekali. Na neke detalje ste malo lošije odreagovali ali uspećete mnogo toga da rešite.

LJUBAV: Voleli ste jednu osobu ali bezuspešno. Ne očajavajte jer jedna Devica je odavno u priči sa vama mada vi to možete često da negirate.

ZDRAVLJE: Osećate da morate više da vežbate.

Devica

POSAO: Vaša poslovna strana traži više angažovanja. Ne želite da se zarobite i pojačavate tenziju između kolega, ovaj put.

LJUBAV: Velike strasti na pomolu, pa se nećete razdvajati od partnera u većoj meri. Morate da budete dostupni za ono što želite da sprovedete zajedno.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza

Vaga

POSAO: Ukoliko vam se pruži satisfakcija za nešto bolju soluciju u kojoj ne možete da se odlučite kako da uradite zadatak, obratite se jednom Ovnu koji ima rešenje za vas.

LJUBAV: Moguća romansa na radnom mestu. Pazite kome pričate o svojim trenutnim emocijama. Kolegijalnost je trenutno na ispitu.

ZDRAVLJE: Solidno.

Škorpija

POSAO: Imali ste surov stav u trenutku kada su vas otvoreno prozivali za određene propuste koje čak niste vi napravili. Osećate se suvišno u mestu u kome ste trenutno na funkciji.

LJUBAV: Voleli ste ranije, ali to nije ni sada prestalo. Poželećete da obnovite romansu od ranije bez većeg pogovora, ovaj put.

ZDRAVLJE: Zubobolja.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Strelac

POSAO: Jak karakter vaših šefova vam daje solidan oslonac, trenutno. Moraćete da budete dovoljno fokusirani za nešto bolje partnerske poslove, koje će vam ponuditi.

LJUBAV: Ne želite da budete sami. Ukoliko se budete odlučili da izađete i provedete ne budite skeptični ukoliko vam se cilj ne bude ispunio.

ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

Jarac

POSAO: Polje karijere vas opominje da je vreme da promenite trenutnu strategiju. Pojačana tenzija kolega vas ne dotiče. Imate jasan pravac.

LJUBAV: Osećate pojačanu dozu racionalnog i ne žalite zbog toga već se polako navikavate za nešto drugačiju ljubavnu priču.

ZDRAVLJE: Stres ne možete izbeći.

Vodolija

POSAO: Sa trenutne tačke glediša vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspeh. Morate da se uvek informišete kada su u pitanju pojačana tenzija između kolega.

LJUBAV: Sa trenutne tačke glediša vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspeh. Morate da se uvek informišete kada su u pitanju pojačana tenzija između kolega.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

ZDRAVLJE: Solidno.

Ribe

POSAO: Polje inostranstva vas podstiče na određeni tip posla kojim se vi u suštini brzo zadovoljite, ali ste isto tako spremni da mnogo toga sa namerom perskočite.

LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati solidne aspekte, koji vam daju određenu satisfakciju, kada je u pitanju jedna Devica ili Rak.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Zaječar online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.