STAVITE OVU VLAŽNU STVAR U MAŠINU PRE PRANJA I STVARI ĆE BITI KAO NOVE: Samo NAJISKUSNIJE domaćice znaju za CAKU
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

STAVITE OVU VLAŽNU STVAR U MAŠINU PRE PRANJA I STVARI ĆE BITI KAO NOVE: Samo NAJISKUSNIJE domaćice znaju za CAKU

Ova caka će vam potpuno promeniti način pranja veša

Objavljeno:

Ova caka posebno je korisna za sve vlasnike kućnih ljubimaca, ili onih koji imaju dosta tamne odeće. Stavaite vlažnu maramicu u mašinu i pokupiće sve dlačice sa odeće!

Rezultati će biti vidljivi odmah i zaista premašuju očekivanja – odeća će biti bez dlačica jer vlažne maramice deluju kao ‘apsorber’ za njih, piše Bright Side.

Kako to ispravno izvesti?

Važno je pravilo da na svaku mašinu veša (otprilike 7 do 8 kilograma rublja) ne stavite više od 3 vlažne maramice odjednom. Kad bubanj počne da se okreće, vlažne će se maramice umešati u odeću i skupljati dlake i krzno, a kod svakog pranja koristite novu vlažnu maramicu koju ste izvukli iz paketa.

Veš mašina
foto: Printscreen/Youtube/VRATAZDRAVLJA

Ono što je važno je da vlažne maramice budu dovoljno čvrste i guste da se ne raspadnu tokom ciklusa pranja, a to možete proveriti tako što ćete rukama pokušati da ih pokidate. Ako ne uspete ili vam je za to potrebno puno snage, dovoljno su čvrste.

Nikako nemojte koristiti papirne maramice umesto vlažnih – one će se raspasti i rublje će imati s još više mrvica i izgledati još gore. Neće vam pomoći ni maramice za skidanje šminke.

Ako ne želite da odeća apsorbuje miris vlažne maramice, odaberite one antibakterijske ili bez mirisa, a možete i staviti više omekšivača koji će prikriti miris.

Bonus video: Trik za pranje plastičnih posuda

00:59

ZLATNI TRIK ZA PRANJE PLASTIČNIH POSUDA: Ne morate da ih bacate, na ovaj način ćete SKINUTI NAJGORU MASNOĆU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.