ONI VAM NIKAD NEĆE POZAJMITI NOVAC, NAJVEĆE SU CICIJE: Horoskopski znakovi koji sve grabe SAMO ZA SEBE
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

astro

ONI VAM NIKAD NEĆE POZAJMITI NOVAC, NAJVEĆE SU CICIJE: Horoskopski znakovi koji sve grabe SAMO ZA SEBE

Ovo ih čini vrlo opreznom i škrtom osobom kada je u pitanju deljenje novca sa drugima

Objavljeno: 11:13h

U svetu astrologije postoje horoskopski znaci koji su poznati po svojoj škrtosti i nevoljnosti da išta puste iz svojih ruku. U nastavku ćemo vam predstaviti neke od najvećih cicija horoskopa koje su poznate po tome da neće ni prstom mrdnuti.

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su poznati po svojoj izuzetnoj vezanosti za materijalne stvari. Oni imaju tendenciju da gomilaju bogatstvo i često su veoma oprezni kada je reč o trošenju novca. Bikovi vole sigurnost i stabilnost, pa često pridaju veliki značaj finansijskoj sigurnosti. Ovo ih čini vrlo opreznom i škrtom osobom kada je u pitanju deljenje novca sa drugima.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti i fokusiranosti na postizanje ciljeva. Oni su vrlo odgovorni i često rade naporno kako bi ostvarili finansijsku stabilnost. Međutim, ova vrsta opsesivne posvećenosti materijalnom može ih učiniti veoma škrtim kada je reč o deljenju novca ili resursa sa drugima.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su poznate po svojoj analitičnosti i detaljnom pristupu životu. One su vrlo praktične i često pažljivo planiraju svoje finansije. Device mogu biti vrlo škrtičave i oprezne kada je reč o trošenju novca, a često su i kritične prema drugima koji nisu tako savesni u vezi sa novcem.

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj prirodi i dubokim emocijama. Oni često čuvaju svoje resurse i novac za sebe, zbog straha od gubitka ili izdaje. Škorpije mogu biti vrlo škrtičave i nevoljne da puste bilo šta što je njihovo.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.