BAKA PODELILA RECEPT ZA STARINSKU POSLASTICU KOJU SU U JUGOSLAVIJI SVI TAMANILI: Rezanci sa makom MEKANI i KREMASTI
Rezamci sa makom, Foto: Bakina kuhinja

recept

BAKA PODELILA RECEPT ZA STARINSKU POSLASTICU KOJU SU U JUGOSLAVIJI SVI TAMANILI: Rezanci sa makom MEKANI i KREMASTI

Vrhunsko.. ko nije probao mnogo je propustio

Objavljeno:

Neodoljivo dobro, tako kremasto samo klize i prosto se progutaju - sjajni rezanci sa makom.

Potrebno je:

200 gr rezanaca

2 kašike ulja

Rezanci sa makom
foto: Bakina kuhinja

malo cimeta

muskatno orašče

1 vanilin šećer

šećer po želji

50 -70 ml. mleka

Priprema:

Rezance skuvati procediti i isprati u hladnoj vodi.Ugrejati ulje pa preliti, izmešati da se ne slepe. Ako mak nije sladak zasladiti, dodati malo cimeta, muskatni oračić vanilin šećer i sve izmešati. Dodati vrelo mleko pa izmešati.

Desert je gotov. Vrhunsko.. ko nije probao mnogo je propustio.

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.