SPREMITE SE ZA MARS U DEVICI: Evo šta nam donosi OVAJ PERIOD, obratite pažnju na 1 STVAR
Mars, Foto: Irina Dmitrienko / Panthermedia / Profimedia

PRIPREMITE SE

SPREMITE SE ZA MARS U DEVICI: Evo šta nam donosi OVAJ PERIOD, obratite pažnju na 1 STVAR

Planeta borbe i akcije ostaje u znaku Device do 27. avgusta

Objavljeno:

U svakome od nas živi ratnik. U astrologiji, tim ratnikom vlada Mars, poznat kao planeta borbe, akcije, nagona, ali i agresije. On naglašava način na koji koristimo naše instinkte.

Kad gladijator galaksije aktivira volju za pobedom, više nas ništa ne može zaustaviti, piše "Stylecaster".

S druge strane, Devica je analitični, inteligentni, produktivni znak kojem je borba na agresivan način totalna nepoznanica. Nju najbolje opisuje narodna izreka: ”Tiha voda breg roni”. Ali, kad se “sudari” sa Marsom, dolazi do neočekivanih epizoda u životu svih znakova Zodijaka.

Evo kako će Mars u Devici uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Bićete produktivniji i energičniji. Mars u Devici aktiviraće vašu šestu kuću zdravlja i svakodnevne rutine. Iako ste skloni da pomerate vlastite granice, nemojte preterivati.

Takođe, nemojte se ni previše opustiti na poslu, niti dozvoliti da vas preplave zaostale obaveze, jer bi lako moglo da dođe do drame u poslovnom okruženju.

Bik

Planeta Mars prolazi kroz vašu petu kuću i podseća vas da je pravi trenutak da se posvetite nekom kreativnom hobiju. Takođe, odlično je vreme za druženje i zaljubljivanje.

Ukoliko planirate proširenje porodice, zvezde će vas podržati u tome.

Blizanci

Nije ni čudo ako osećate poriv da se svađate sa članovima porodice - Mars u Devici pojačava energiju rasprave. Iskoristite ovaj period za otvoreni razgovor o porodičnim pitanjima.

Takođe je odlično vreme da se pozabavite uređenjem životnog prostora.

Rak

Razmislite pre nego što išta kažete. Sa Marsom u Devici koji tutnji kroz vašu treću kuću komunikacija postoji veliki rizik da izgovorite i ono što ne mislite.

Ali, to ne znači u isto vreme da nije trenutak da se zauzmete za sebe. Dozvolite ovom tranzitu da vas nauči kako da se izborite za svoje mesto pod suncem.

Lav

U naredna dva meseca otkrićete nove načine na koje možete da poboljšate svoju materijalnu situaciju. Ujedno, nećete štedeti na sebi, a ponekad ćete trošiti i previše, ali za to nećete mariti.

Vodite računa da se ne upoređujete sa drugima i budite zahvalni na svemu što imate.

Devica

Mars ulazi u vašu prvu kuću i inspiriše vas da povratite identitet koji ste u međuvremenu gurnuli u drugi plan. Sada je vreme da pobedite svoje strahove i borite se za život kakav želite.

Ali, imajte na umu da će Mars verovatno probuditi vaš uspavani temperament, pa pronađite način da “ohladite glavu” kad shvatite da ste u nečemu preterali.

Vaga

Mars ulazi u vašu 12. kuću i tera vas da se povučete u osamu. Preispitivaćete se i “podvlačiti crtu”, pokušavajući da spoznate sve pobede i poraze u poslednje dve godine.

Shvatićete da ste mnogo više naučili iz svojih poraza nego iz pobeda. Ovo je pravo vreme za “veliko spremanje života” i postavljanje novih ciljeva, baziranih na stečenim iskustvima.

Škorpija

Mars u Devici poput munje gađa vašu 11. kuću nadanja, vizija i snova. Takođe, on koristi i uticaj koji želite da ostvarite u društvu.

Možda ćete upasti u debate i drame na društvenim mrežama, ali ćete steći dvostruko više pristalica i istomišljenika.

Strelac

Možda ćete se osećati ekstremno motivisanim u naredna dva meseca. Pravi je trenutak da preuzmete lidersku poziciju ili da se etablirate kao nezamenljiva osoba u radnom okruženju.

Ipak, ne dozvolite da vam arogancija ili prevelike ambicije pomute razum. Prihvatite konstruktivne kritike i preuzmite odgovornost.

Jarac

Spremni ste da proširite horizonte i steknete nova iskustva. Dozvolite sebi da postanete zavisni od adrenalina, jer vam Mars u znaku Device daje osećaj kao da ste gusar koji plovi na otvorenom moru. Prihvatite izazove.

Vodolija

Konačno ste spremni da preuzmete dugoročne obaveze, kao i da se zarad njihovg ostvarenja nekih stvari odreknete.

Postoji toliko toga što ne možete da kontrolišete, pa se potrudite da se prepustite neizvesnosti koju promene donose.

Ribe

U naredna dva meseca mnogi vaši odnosi će doživeti transformaciju. Dok Mars boravi u kući vaših saveznika i neprijatelja, možda ćete se naći u sukobu sa protivnicima. Tranzit planeta naučiće vas kako da razgovarate sa drugima, a da se ne posvađate.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.