ŽENE SA OVOM OSOBINOM NIKADA NEĆE BITI NESREĆNE: Ako je posedujete, BLAGO VAMA
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

ODLIČNO

ŽENE SA OVOM OSOBINOM NIKADA NEĆE BITI NESREĆNE: Ako je posedujete, BLAGO VAMA

Svaka žena koja je upoznala i naučila da voli sebe počinje da živi na jedan potpuno drugačiji način

Objavljeno:

Kada neko uspe da zavoli i svoju samoću i da se oseća dobro u svojoj koži i sam sa sobom, on u životu pravi sasvim drugačije izbore. Takve žene su stabilne i samostalne i ne zavise ni od koga.

Žena koja voli sebe… Ona prestaje da gleda na svet očima uznemirene devojke, tražeći u svakom prolaznom muškarcu baš onog koji će doći da je spasi, voli, brine o njoj ili konačno reši njene probleme i ublaži patnju.

Takva žena prestaje da vreba trenutak da se emotivno zakači za nekoga jer njena radost nije lažna. Njena sreća je postala njen način života i ona prestaje da bude maska za privlačenje muškaraca

Više ne traži roditelje i spasitelje u muhttp://admin.espreso.co.rs/index.php?page=articleškarcu. Prihvata svoje odgovornosti i čvrsto stoji na zemlji. Kada jednom pronađete sebe, prestajete da tražite bilo šta u bilo kome. Zrela žena počinje da gleda na svet mirno i kroz razumevanje. Ne prihvata ništa manje od onoga što nudi i zaslužuje.

Ne gubi svoje dragoceno vreme i energiju na afere sa muškarcima u nadi da će ili ona promeniti njih ili oni nju. Ona je odrasla i pronašla je sebe tako da pored sebe vidi samo nekoga ko je prihvata baš takvu kakva jeste bez želje za modifikacijama.

Tačno zna šta želi, a šta ne želi u životu ali i od života. Zna šta može da menja, a šta treba da prihvata. Najbitnije je biti zadovoljan sam sa sobom i to je odlična osnova za sve ostale odnose sa drugim ljudima. Ujedno to čini istinsku unutrašnju sreću koju niko neće moći da vam oduzme. Sa takvim stavovima lakše ćete stvarati i spoljašnju sreću jer ona u velikoj meri reflektuje upravo unutrašnju, prenosi Stil Kurir.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.