DA LI ZNATE DA VAM DATUM ROĐENJA ODREĐUJE ŽIVOTNI PUT: Pronađite ŠTA znači i saznajte šta možete da OČEKUJETE
Kalendar, Foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

značenje datuma

DA LI ZNATE DA VAM DATUM ROĐENJA ODREĐUJE ŽIVOTNI PUT: Pronađite ŠTA znači i saznajte šta možete da OČEKUJETE

Kada se brojevi izračunaju, onda se mogu tumačiti kako bi otkrili informacije o ličnosti, snagama i slabostima osobe

Objavljeno:

Numerologija je nauka o brojevima i njihovim značenjima. Veruje se da brojevi mogu uticati na naše živote i da se pomoću njih mogu saznati informacije o našoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Postoji mnogo različitih načina za izračunavanje numeroloških očitavanja, ali većina uključuje ili sabiranje brojeva u datumu rođenja osobe ili pretvaranje slova njenog imena u brojeve.

Kada se brojevi izračunaju, onda se mogu tumačiti kako bi otkrili informacije o ličnosti, snagama i slabostima osobe.

Dok neki ljudi veruju da su numerološka čitanja tačna, drugi ih smatraju samo zabavom. Bez obzira na to da li numerološka čitanja imaju smisla ili ne, mogu biti zabavna za izračunavanje i tumačenje.

Kalendar
foto: Twitter/@CPMilnes

Kako tumačiti svoje numerološke brojeve

Kada je u pitanju numerologija, postoji nekoliko stvari koje treba da znate da biste pravilno protumačili svoje brojeve.

Prvo, treba da znate da postoje tri glavna broja koja se koriste za izračunavanje numerološkog čitanja: broj vašeg životnog puta, vaš broj sudbine i broj vaše duše.

Broj vašeg životnog puta je najvažniji od ovih brojeva, jer se kaže da predstavlja ko ste i vašu svrhu u ovom životu. Da biste izračunali broj svog životnog puta, jednostavno saberite sve cifre u datumu rođenja dok ne dobijete jednocifreni broj.

Različiti aspekti vašeg života na koje utiče datum rođenja Vaš datum rođenja ima više od dana kada ste došli na svet. U stvari, vaš datum rođenja može imati značajan uticaj na različite aspekte vašeg života.

Svaki broj ima svoju vibracionu energiju, koja se može koristiti da utiče na vaš životni put.

Kalendar
foto: Profimedia

Na primer, ako se osećate izgubljeno i nesigurno u svoju budućnost, možete koristiti vibraciju broja 2 da vam pomogne. Broj 2 se odnosi na ravnotežu i harmoniju, tako da vam može pomoći da se osećate usredsređenije i fokusiranije.

Takođe možete koristiti numerologiju da vam pomogne da manifestujete svoje ciljeve i snove. Vibraciona energija određenih brojeva može pomoći da privučete ono što želite u svoj život.

Na primer, ako želite da privučete više ljubavi u svoj život, možete koristiti vibraciju broja 11. Broj 11 je glavni broj koji govori o novim počecima i duhovnom buđenju. Ako svoju nameru usmerite na privlačenje više ljubavi u svoj život, energija broja 11 će vam pomoći da ispoljite svoje želje.

Numerologija može biti zabavan i zanimljiv način da saznate više o sebi i svetu oko sebe.

Novac, Kalendar
foto: Profimedia

Ako tražite smernice ili samo želite da saznate više o svojoj ličnosti, numerologija može biti od pomoći.

Da biste napravili numerološki grafikon, trebaće vam datum rođenja i puno ime. Sa tim informacijama možete izračunati svoj broj životnog puta, koji je najvažniji broj u vašem grafikonu.

Da biste pronašli svoj broj životnog puta, saberite sve cifre u datumu rođenja dok ne dobijete jednocifreni broj. Na primer, ako ste rođeni 23. oktobra 1993. godine, dodali biste 2+3+1+9+9+3 da biste dobili 27. Zatim biste dodali 2+7 da biste dobili 9.

To je vaš broj životnog puta. Kada dobijete svoj broj životnog puta, možete potražiti njegovo značenje u numerološkoj knjizi ili na mreži da biste počeli da tumačite svoj grafikon.

Zapamtite, međutim, da je vaš grafikon samo vodič. Na vama je da koristite informacije na način koji smatrate prikladnim.

(Epreso/ Ministry of Numerology)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.