NUMEROLOG OTKRIVA DETALJNU PROGNOZU ZA JUL: Biće veoma UZBUDLJIVO, pripremite se za NOVE PREOKRETE
Numerologija, Foto: Profimedia

astro

NUMEROLOG OTKRIVA DETALJNU PROGNOZU ZA JUL: Biće veoma UZBUDLJIVO, pripremite se za NOVE PREOKRETE

Iskoristite ovaj mesec, jer će pozitivne vibracije biti uz vas!

Objavljeno:

Jul će nam biti u simbolu brojeva 7-7-5, dok će sam jul biti u broju 5 (Merkur), koji je povezan s promenom, avanturom, slobodom i nezavisnošću, poslom, putovanjima, promenama. Trenutno na planetarnom nebu, Merkur nam je u znaku Raka koji stavlja teme porodice, doma, domovine, naših privatnih stvari ali i naših korena.

Dok će 11. jula isti taj Merkur preći u znak Lava koji će da širi pozitivne vibracije i to će biti period kada će biti naglašene teme posla, organizacije, putovanja, obrazovanja i školovanja, jasne i direktne komunikacije i period u kojem možemo poslovno da pokrenemo sve naše planove, ali i karijerno da ostvarimo ciljeve. Dakle novi mesec, sa novim počecima.

Numerologija
foto: Profimedia

Jul mesec 7-7-5 donosi dinamičnu energiju i mogućnost za različite iskustva. Ja vam u nastavku pišem par ključnih tačaka koje bismo mogli da očekujemo u ovom mesecu.

Jul će biti mesec u kojem ćemo se susresti s brojnim promenama i neočekivanim događajima (7) Možda ćemo doživeti izazove u prilagođavanju i sa novim okolnostima. Važno je da ostanemo otvoreni za nove mogućnosti i budemo spremni da se prilagodimo promenama (7) koje će se u ovom mesecu dešavati, možda najviše po pitanju posla, školstva (5) drumskog i vazdušnog saobraćaja (7) platnog prometa, zakonima o javnom informisanju i medijima - on-line tehnologije, ali i kada su igre na sreću i klađenja u pitanju, kladionice i kasina, zatvaranje, prekidi, promene.

Jul će biti odličan period za istraživanje novih horizonta i izlazak iz zone komfora i po svemu sudeći može biti vrlo dinamičan i pun nekih iznenadnih stvari. Kao izazove dane tokom jula meseca izdvojio bih 17-ti kada će nam Merkur biti u kvadratu sa Jupiterom, promene po pitanju finansija i zakona. 20-ti Mars opozicija Saturn, moguće vremenske neprilike ali i zemljotresi i 23-ti jul Merkur kvadrat Uran, toga dana savetujem opreznost u saobraćaju.

Numerologija
foto: Profimedia

Tokom jula, budimo otvoreni za avanture i iskoristimo prilike da se upustimo u nešto novo i uzbudljivo. Emotivne promene i izazovi su takođe aspektovani u ovom mesecu. Putovanja, nova znanja ili naši hobiji koji mogu biti posebno inspirativni tokom ovog meseca i prerasti u nešto ozbiljnije.

Komunikacija i socijalni život u julu će nas podstaći na razmenu ideja i interakciju s drugima. Bićemo skloni izražavanju svojih misli i osećanja na otvoren, direktan i iskren način. Ovo je takođe dobar period za druženje, upoznavanje novih ljudi i proširivanje svoje socijalne mreže ali i pokretanje iste.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Novosti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.