UKUSNO I ZDRAVO
OVO JELO JE TAJNA VITKE LINIJE MARIJE KILIBARDE: Pokazala kako ga sprema, MOŽE DA SE JEDE I TOPLO I HLADNO!
Jelo možete servirati toplo ili hladno i dekorisati ga po želji
Marija Kilibarda je jedna od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki. Svi se pitaju koja je tajna njenog izgleda, a ona je jednom prilikom otkrila šta voli da sprema.
Ona je u emisiji spremala tikvice sa gamborima i kinoom, lagano i zdravo jelo.
Ovo je recept.
Sastojci:
kinoa
škampi
ulje od semena grožđa
maslinovo ulje
tikvice
čeri paradajz
limun
peršunov list
so
biber
Priprema:
Skuvajte kinou – na šolju kinoe dodajte dve šolje vode, stavite vodu da proključa sa kinoom i smanjite temperaturu da lagano krčka dok voda ne uvri. Kada kinoa bude kuvana, sklonite sa vatre. U tiganju na ulju prodinstajte tikvice, zatim dodajte škampe, prodinsatajte par minuta, dodajte kinou, čeri paradajz, peršunov list, malo soka od limuna, biber i so, sve to promešajte da se sjedini i servirajte.
Jelo možete servirati toplo ili hladno i dekorisati ga po želji.
(Espreso / Zadovoljna)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!