PRVI ZAJEDNIČKI SNIMCI MARIJE KILIBARDE I BANETA VUČELIĆA: Svoju ljubav OBELODANILI javno, NAPUSTILI SRBIJU
Marija Kilibarda i Bane Vučelić, Foto: Instagram printscreen/ kilimara

lepi su

PRVI ZAJEDNIČKI SNIMCI MARIJE KILIBARDE I BANETA VUČELIĆA: Svoju ljubav OBELODANILI javno, NAPUSTILI SRBIJU

Trenutno borave u Belgiji i maksimalno uživaju u tamošnjim lepotama

Objavljeno:

Marija Kilibarda oduševila je mnoge objavivši niz fotografija iz Belgije, gde trenutno boravi s izabranikom Branislavom Vučelićem. U društvu prijatelja, poznati par obilazio je razna mesta i maksimlano uživao u svim tamošnjim lepotama.

Nedavno, Marija i Bane zajedno su se pojavili na jednom velikom događaju - promociji kolekcije voditeljkinog nakita, pa iznova u velikom broju ljudi probudili sumnju da svadbena zvona samo što im ne zazvone.

- Nema burme još uvek, ne, ja neke stvari saznajem iz medija, to pišu tako... Nismo još „dobacili" do prstenja. Ponekad se zabavljam kad čitam te naslove. Često se i iznerviram - prokomentarisala je tada ona, pa brzo „spustila tu prašinu".

Svakako, paru koji svoju svakodnevicu mahom čuva podalje od znatiželjnih pogleda, nikakva šuškanja nisu stala na put već dugogodišnjoj sreći u ljubavi.

Što se tiče ovog zajedničkog puta - posebne simpatije izmamio je kratki snimak Kilibarde i Vučelića, koji je takođe dobio svoje mesto u nizu objavljenom na njenom Instagramu.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/ kilimara

Na istom - oni su se držali za ruke i šetali nasmejani, pa su tako izmamili i brojne komplimente u odeljku s komentarima.

Bonus video:

00:11

Marija Kilibarda sa verenikom uživa u zimskoj idili

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.