HOROSKOP ZA NEDELJU 2. JUL: Ovim LJUDIMA stiže IZNENADNI NOVAC, ali to nije sve ŠTO SE SPREMA
Ilustracija, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

saznajte

HOROSKOP ZA NEDELJU 2. JUL: Ovim LJUDIMA stiže IZNENADNI NOVAC, ali to nije sve ŠTO SE SPREMA

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 2. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

Objavljeno:

Ovan

Sa Mesecom u Jarcu u trigonu sa vašim vladaocem Marsom, preduzimljivi ste i praktični, što vam popodne donosi i novac koji ćete uložiti u sređivanje doma. Martovske Ovnove obuzima romantično raspoloženje, pa je uveče moguć susret sa Ribama.

Bik

Odgovara vam prelazak Meseca iz Strelca u Jarca popodne jer vam donosi uvećanje prihoda. Pruža vam se i prilika da na nekom putu, predavanju ili seminaru, upoznate harizmatičnu osobu. Ako ste u braku ili dužoj vezi, ljubavni život biće uzbudljiviji.

Blizanci

Sa Mesecom u osmoj kući, očekuju vas novčani dobici i razgovori o isplativim poslovnim aranžmanima koji će se završiti konkretnim dogovorom. U prepodnevnim satima nećete biti načisto kada se radi o emotivnoj vezi sa jednom Vodolijom.

Rak

Vaš vladalac Mesec raste pred sutrašnju fazu punog Meseca, donoseći vam ideje u vezi aranžmana sa strancima, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Sa voljenom osobom, moguće Vagom ili Ovnom, planirate odlazak na zajednički kraći put.

Lav

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Okupirani ste velikim planovima zbog dobrih aspekata Meseca sa Marsom u vašem znaku i Jupiterom u polju karijere, ali vas istovremeno muče problemi koje ne možete tako lako da rešite. Jedan Ovan ili Škorpija daje vam do znanja da mu se dopadate.

Devica

Avgustovske Device očekuje uspeh i novac, ako se bave kreativnim poslom, rade u medijima, marketingu, IT sektoru. Dopada vam se osoba koju viđate na poslu, ali kolebate se kako bi trebalo da reagujete na njene otvorene izraze naklonosti.

Vaga

Rođenima u trećoj dekadi, Mesec u Jarcu donosi primamljive poslovne šanse, koje ne bi smeli da propuste. Novac pritiče iz paralelnog izvora prihoda, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Vodolija vam daje na znanje koliko joj značite.

Škorpija

Pozicija Meseca koji upravlja poljem kontakata sa strancima, u dobrim aspektima sa vladaocima vašeg znaka, donosi vam novac. Vaši kriterijumi su vrlo visoki i ne želite da vam neko ko ne zna svoj posao, kvari planove. Ne prestajete da mislite na Lava.

Strelac

Tokom dana, Mesec iz vašeg znaka prelazi u Jarca i donosi vam uvećanje prihoda, zahvaljujući dogovoru sa osobama koje rade sa strancima. Sa Venerom i Marsom u Lavu, ne možete da ostanete neprimećeni, pa ni jedan Bik ili Vaga neće odoleti vašem šarmu.

Jarac

Ulazak Meseca u vaš znak popodne donosi vam dozu praktičnosti i racionalnosti i potrudićete se da završite sve obaveze na vreme. Poslušajte savet Bika ili Vodolije, kako biste rešili situaciju koja ne ide u pravcu u kojem ste želeli.

Vodolija

Pred vama su veliki izazovi i ulažete dosta energije kako biste postigli sve ono što ste zamislili na poslovnom i privatnom planu, a zamislili ste mnogo. Novac vam pritiče preko honorarnih aranžmana. Dobijate SMS od Vage ili jednog Bika.

Ribe

Mesec iz vatrenog Strelca kasno po podne prelazi u zemljani znak Jarca, donoseći vam promenljivo raspoloženje. Ipak, to vas ne ometa u postizanju cilja koji ste sebi zacrtali u čemu vam pomaže pozicija Sunca, koje simbolizuje podršku starije osobe.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.