SPREMITE SE ZA HAOTIČAN POČETAK JULA: Evo šta zvezde donose U PRVOJ NEDELJI, nije naivno
Horoskop, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

SPREMITE SE ZA HAOTIČAN POČETAK JULA: Evo šta zvezde donose U PRVOJ NEDELJI, nije naivno

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 2. do 8. jula, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Objavljeno:

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Pun Mesec u astrološkoj kući karijere, pod uplivom Jupitera i Urana iz kuće novca, oko 3. jula, donosi vam uspeh i finansijsku satisfakciju. U nečemu ste izuzetni i taj svoj dar trebalo bi da iskoristite u okviru neke kreativne delatnosti. Krajem perioda, možete da započnete pregovore o projektu koji uključuje saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Sredinom sedmice, naglašene kuće popularnosti i flerta, sa Mesecom u društvenoj Vodoliji i Venerom blizu vašeg vladaoca Marsa, donose vam susrete, poznanstava i druženje sa osobama koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Oko 6. jula ćete naći vremena i za staru simpatiju.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao U vreme punog Meseca u devetom astrološkom polju (u kome se nalazi i Pluton, planeta bogatstva i moći), oko 3. jula, možete da postignete dogovore o isplativim poslovnim aranžmanima sa strancima. Naglašen znak Lava podstiče vas na akciju u vezi sa privatnim projektom, koji već duže vreme zaokuplja vašu pažnju. Možete računati na podršku Jarca ili Raka.

Ljubav Očekuje vas turbulentan period, oko 4. i 5. jula, sudeći prema izazovnim aspektima između vašeg vladaoca Venere i ćudljivog Urana, simbola neočekivanih okolnosti. Na kraćem putu, krajem perioda, moguć ulazak u tajnu romansu sa mladolikom osobom rođenom u nekom vodenom znaku.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Već početkom perioda, pun Mesec zajedno sa planetom novca Plutonom, u astrološkoj kući finansija, najavljuje nove šanse za uvećanje prihoda preko nekog paralelnog posla. Međutim, napeti aspekti vašeg vladaoca Merkura opominju da tokom ovog perioda možete biti skloni nelogičnim zaključcima. Trebalo bi da uzmete u obzir mišljenje jedne Vage ili Strelca.

Ljubav Naglašen znak Lava odgovara predstavnicima vašeg znaka rođenim u trećoj dekadi, jer ih očekuje mnogo novih kontakata i poznanstava sa interesantnim osobama, u klubovima, na kraćim putovanjima i preko društvenih mreža. Oko 4. jula, ljubomora vašeg bračnog partnera može da bude povod za svađu.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Rak (21. 6 - 22. 7)

Posao Svaku vašu ideju koja se odnosi na privatni biznis, u ovom periodu mogli biste uspešno da realizujete, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla. U vreme punog Meseca, 3. jula, preko prijatelja možete da započnete saradnju sa inostranim partnerima, koja će vam se isplatiti na duže staze. Krajem nedelje, izbegavajte rasprave sa Ribama.

Ljubav Sa Venerom i Marsom, u astrološkom polju tajni, možete nepromišljeno uleteti u strastvenu vezu sa nekim ko vas je očarao na prvi pogled. Međutim, kasnije se može ispostaviti da je već zauzet. Krajem nedelje, na kraćem putu ili blizu neke vode, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Reumatske tegobe.

Lav (23. 7 - 23. 8)

Posao Nepredvidivi Uran, simbol više sile, obrazuje napet aspekt sa planetamna novca i akcije u vašem znaku, donoseći vam turbulencije na finansijskom planu. Pun Mesec u astrološkoj kući posla, 3. jula, upozorava da izbegavate rasprave. Zbog pozicije retrogradnog Neptuna u inkonjunkciji sa Marsom, moraćete da se prilagodite novim okolnostima na poslu.

Ljubav Već početkom perioda, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate nekoga ko će vam se dopasti na prvi pogled. Nešto vam smeta u odnosu sa bračnim partnerom, ali ne znate kako da rešite taj problem. Oko 4. jula, na nekoj proslavi ili poslovnom okupljanju, pažnju može da vam privuče jedna Vodolija.

Zdravlje Bolovi u kolenu.

Devica (23. 8 - 23. 9)

Posao Pun Mesec u Jarcu, znaku u koji "pada" vaše polje kreativnosti, 3. jula pravi sekstil sa Neptunom, što pogoduje umetnicima, sportistima i naučnicima. Brzi hod vašeg vladaoca Merkura preko polja društvenog života, donosi vam uspeh ako ste u zrelijem životnom dobu. Krajem perioda, trebalo bi da poslušate savet jednog vodenog znaka.

Ljubav Pozicija Sunca u konjunkciji sa Merkurom, donosi vam susret sa autoritativnom, harizmatičnom osobom koja je prisutna u javnosti, zbog posla. I dalje ste opterećeni nekom situacijom u emotivnom odnosu sa voljenom osobom. Početkom sedmice možete da upoznate šarmantnu osobu koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Nervna napetost.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sa Venerom i Marsom u 11. polju, može vam se ukazati šansa za pokretanje privatnog biznisa, ali nemojte da ulazite u partnerski odnos. Tranzit Sunca preko kuće karijere, donosi uspeh Vagama treće dekade, a krajem perioda i septembarskim Vagama. Oko 4. jula, veće su šanse za sklapanja dogovora o aranžmanu sa strancima.

Ljubav Kvadrat između vašeg vladaoca Venere i Urana, koji upravlja astrološkim poljem ljubavi, donosi mogućnost raskida ali i obnove veze, kao i razdvajanja od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Septembarske Vage mogu da uđu u tajnu romansu sa kolegom. Posvetite više pažnje mlađem članu porodice, ako ste roditelj.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

Škorpija (23. 10 - 21. 11)

Posao Aspekti planeta u vodenim znacima povoljno utiču na vašu kreativnost i mogućnost da materijalizujete svoje ideje. Trigon između punog Meseca i vašeg vladaoca Plutona, početkom perioda, donosi vam šansu za obnovu ili proširenje saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Oko 4. jula trebalo bi da se klonite rasprava sa mlađim kolegama i saradnicima.

Ljubav U vreme punog Meseca, 3. jula, preko neke društvene mreže ili interneta, možete da upoznate privlačnog umetnika ili sportistu. Pozicija Neptuna, planete ljubavnog zanosa ali i zabluda, u retrogradnom hodu preko astrološkog polja ljubavi, nagoveštava strastvene trenutke sa Rakom ili Ribama.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

Strelac (22. 11 - 21. 12)

Posao Merkur, vladalac vaše astrološke kuće karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, 3. jula, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite građevinskim poslovima ili uslužnim delatnostima. Sastanak sa osobom koja se bavi ugostiteljstvom, turizmom ili često putuje zbog posla, može rezultirati dogovorom o novom projektu.

Ljubav Napet aspekt sa planetom komunikacija, početkom nedelje, donosi vam raspravu sa partnerom koji ne želi da odstupi od svojih stavova. Naglašen znak Lava, tokom celog perioda, nagoveštava mogućnost poznanstva sa atraktivnom osobom na kraćem putu, seminaru ili predavanju.

Zdravlje Rekreirajte se.

Jarac (22. 12 - 19. 1)

Posao Period će obeležiti napeti aspekti vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, simbola ambicije i neočekivanih okolnosti, koji donose kreativne izazove umetnicima. U vreme punog Meseca u vašem znaku, 3. jula, možete privesti kraju realizaciju aranžmana sa osobama sa kojima ste nekada radili. Trebalo bi da prihvatite sugestije jednog Bika.

Ljubav Već početkom perioda možete doći u sukob sa partnerom zato što pokušava da vam nametne svoju volju, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji ili Vodoliji. Pozicija jednog od vaših vladalaca, retrogradnog Saturna, nagoveštava i mogućnost susreta sa starom simpatijom.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija (20. 1 - 19. 2)

Posao Pred vama je uspešna sedmica, ako ste privatnik i poslujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Pun Mesec u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom u polju novca, oko 3. jula, donosi vam uvećanje prihoda. Susret sa osobom koja često putuje zbog posla može rezultirati dogovorom o novom projektu. Poslušajte savet jednog Jarca ili Škorpije.

Ljubav Već početkom perioda očekuje vas razdvajanje od atraktivne mlađe osobe sa kojom ste u kraćoj vezi, uglavnom zbog njegovog ili vašeg putovanja. Partner pokušava da vam nametne svoju volju, ako ste žena, dok bi muške Vodolije trebalo da budu opreznije u komunikaciji sa Ovnom.

Zdravlje Problemi sa zglobovima

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Vaša kreativnost, u vreme punog Meseca, oko 3. jula, može doći do punog izražaja. Planeta komunikacija i biznisa, Merkur, pod uticajem vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam ponudu za saradnju od osoba sa kojima ste nekada radili. Problemi u komunikaciji sa mlađim saradnicima.

Ljubav Bračni ili partner s kojim ste duže vreme u vezi, pokušava da vam nametne svoju volju. Mesec upravlja vašim ljubavnim životom pa njegov prelazak preko vašeg znaka, oko 6. jula, nagoveštava poznanstvo sa harizmatičnom osobom koja je preko posla prisutna u javnosti.

Zdravlje Više se odmarajte.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.