BRZA VEČERA OD SAMO PAR SASTOJAKA: Iskoristite BAJAT HLEB i napravite PRŽENICE sa PARADAJZOM
Prženice, Foto: Bakina Kuhinja

recept

BRZA VEČERA OD SAMO PAR SASTOJAKA: Iskoristite BAJAT HLEB i napravite PRŽENICE sa PARADAJZOM

Prženice s paradajzom i bosiljkom

Objavljeno:

Kad vam pretekne bajatog hleba, napravićete, naravno, prženice, ali uz ova dva posebna sastojka one će da se pretvore u odličnu večeru

Prženice s paradajzom i bosiljkom

Prženice
foto: BAKINA I DEKINA KUHINJA

Sastojci:

750 g paradajza

1 glavica crnog luka

4 kašike maslinovog ulja

1 kašika sirćeta

8 kriški belog hleba

1/2 vezice bosiljka

1 čen belog luka

so, biber

Prženice, Hleb, Doručak
foto: Bakina Kuhinja

Priprema:

Hleb propržite na masliovom ulju s obe strane. Izvadite i posolite. Paradajz iseckajte na kriškice i pomešajte sa sino iseckanim crnim i belim lukom te prelijte sirćetom. Smesu s paradajzom rasporedite po toplim kriškama hleba. Operite i prosušite bosiljak i rasporedite po paradajzu.

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso/Trpeza)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.