KOMPANIJA KOJA PROIZVODI NAJPOZNATIJI SOS NA SVETU REŠILA DILEMU JEDNOM ZA SVAGDA: Gde bi trebalo da držite KEČAP
Kečap, Foto: Printscreen Instagram/quirkyguys

mnogi nisu znali

KOMPANIJA KOJA PROIZVODI NAJPOZNATIJI SOS NA SVETU REŠILA DILEMU JEDNOM ZA SVAGDA: Gde bi trebalo da držite KEČAP

Ako ste imali dilemu gde bi trebalo drzati kecap, poznata kompanija Heinz rešila je ovo pitanje

Objavljeno: 10:10h

Ljudi kečap većinski drže u ormarićima, eventualno špajzu, u kome je uglavnom koji stepen hladnije ali ne kao u frižideru. Iz najpoznatije kompanije soseva, koja je, izmeđuostalog poznata po proizvodnji kečapa, rekli su da bi trebalo da razmislite o odlaganju kečapa u frižider.

Internet je nepresušan ozvor informacija, a često se zbog istih povedu i burne rasprave. Najčešće se dogodi das se baš takve rasprave održe na društvenoj mreži Tviter.

Jedni su tvrdili da bi ovaj začin ili sos, trebalo držati u špajzu, dok su drugi tvrdili da je neophodno držati ga u frižideru. Ali je gorepomenuta kompanija Heinz, na neko vreme zataškala raspravu i odgovorila na ovo pitanje.

Kečap
foto: Printscreen/Youtube/Chef Jana

Nemačka kompanija, osnovana 1869. godine je na svom Tviter nalogu napisala da kečap ide u frižider: "Za vašu informaciju, kečap ide u frićider", glasila je objava, na koju se odjednom pojavila gomila komentara kortisnika koje je zanimalo zašto je to tako. Glavni argument je bio da svi supermarketi kečap drže na policama.

Nakon toga je kompanija Heinz napravila anketu i zamolila pratioce da glasaju gde oni drže kečap, i otkrili da ga, zapravo većina ljudi koja konzumira ovaj proizvod, pogrešno odlaže (u pitanju je bilo preko 2500 glasova).

"Jako je malo ljudi odgovorilo da kečap drži na nižim temperaturama pa smo srećni što ćemo ljubitelje Kečapa sada naučiti da kečap mora biti u frižideru!", napisala je Olija Lenon iz Heinz-a za NY Post. “Iako sada znamo koliko ga ljudi drži u špajzu, savjetujemo da kečap nakon otvaranja stavite na hlađenje”, dodala je."To je najbolji način da se zadrži njegov blagi, pikantni ili ljuti ukus i svježina paradajza", poručila je.

Ako vas zanima objektivni rok trajanja kečapa i drugih namirnica iz vašeg frižidera, nakon otvaranja, pogledajte ovde.

UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI:

01:15

UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI

(Espreso/ Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.