MERKUR JE UŠAO U ZNAK RAKA I TAKO ĆE BITI SVE DO 11. JULA: Evo kako će uticati na VAŠU KOMUNIKACIJU sa drugima
Merkur, Foto: Profimedia

astro

MERKUR JE UŠAO U ZNAK RAKA I TAKO ĆE BITI SVE DO 11. JULA: Evo kako će uticati na VAŠU KOMUNIKACIJU sa drugima

Planeta će boraviti u ovom znaku do 11. jula

Objavljeno:

Planeta Merkur ušala je u znak emotivnog Raka i ostaće tu do 11. jula. Šta to može za nas da predstavlja?

Za ovu planetu je drugo ime "komunikacija", a pošto se našla u ranjivom znaku, opustite se, ne može biti ništa loše.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

Fokus će nam u ovom periodu biti usmeren na porodicu, posebno na ženske osobe, ali ćemo se i okrenuti korenima i tradiciji. Naše misli će najverovatnije biti usmerene ka domu i aktivnostima u vezi za stambenim prostorom poput renoviranja, kupovine novog nameštaja ili raspremanje nepotrebnih stvari.

Ukoliko nemate svoj dom, u ovom razdoblju možete očekivati razrešenje te situacije, tj. postoji mogućnost kupovine nekretnine ili ćete lakše pronaći iznajmljeni prostor gde ćete živeti.

Oni koji žive daleko od domovine ili rodne kuće, osetiće žal za drugim vremenima i postaće nostalgični, prenosi "Astroregulus.com".

Retrogradni Merkur
foto: Promo

Komunikacija je naglašena! Više ćemo brbljati, razgovarati otvorenih karata sa svima, a mogući su i češći susreti sa dragim ljudima. Kroz reč ćemo preneti i osetljivost i ranjivost kojima smo takođe podložni.

Tražimo pažnju. Bićemo spremniji više nego ikad da nekome iskažemo ljubav, posebno partneru. Spremni smo da mu kažemo "volim te". Sa tom pažnjom ulazimo u lepe odnose sa kolegama sa kojima želimo da se osećamo kao kod kuće.

To nas dovodi do preosetljivosti, prevelike emotivnosti i empatije. Nemojte se čuditi ako se iznenada rasplačete tokom gledanja filma, čitanja knjige i saznavanja informacija o dragim ljudima.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.