OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA MORAJU DA NAUČE DA SE IZBORE ZA SEBE: Uvek se kriju iza drugih i VELIKI SU PLAŠLJIVCI
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

astro

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA MORAJU DA NAUČE DA SE IZBORE ZA SEBE: Uvek se kriju iza drugih i VELIKI SU PLAŠLJIVCI

Izbegavanje konflikta često samo odgađa neizbežno i produžava agoniju

Objavljeno:

Sukobi su neizbežan deo međuljudskih odnosa i često su ključni za razvoj i postizanje značajnih promena. Međutim, dok se neki ljudi hrabro suočavaju s konfliktima, drugi su skloniji izbegavanju sukoba po svaku cenu, često na štetu sopstvene sreće i zadovoljstva.

U nastavku teksta donosimo listu horoskopskih znakova koji bi trebali da nauče da se zauzmu za sebe i ponekad pokažu zube.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Rak

Rakovi su poznati po tome što su veoma osetljivi i emocionalni. Oni su skloni izbegavanju sukoba, jer se teško nose sa stresom i negativnim emocijama koje sukobi mogu izazvati. Ipak, Rakovi moraju naučiti da izbegavanje sukoba često samo odgađa neizbežno, a suočavanje s problemima može biti manje bolno na duge staze.

Vaga

Vage teže ravnoteži i skladu, zbog čega često izbegavaju sukobe. Međutim, eskiviranje sukoba ne vodi uvek do ravnoteže, već može dovesti do zanemarivanja vlastitih potreba i osećaja. Vage moraju shvatiti da je suočavanje s problemima ključno za postizanje prave unutarnje ravnoteže.

Ribe

Ribe su izrazito empatične i smirene, a često izbegavaju sukobe kako ne bi povredile tuđa osećanja. Ipak, moraju naučiti da je nekada potrebno staviti vlastite interese na prvo mesto i boriti se za sebe.

Kad se spoje astrologija i religija:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.