HOROSKOP ZA 28. JUN 2023. GODINE: Zvezde su rešile da obraduju OVAJ znak, evo kome ide NOVAC, a kome LJUBAV
Dnevni horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

ASTRO KUTAK

HOROSKOP ZA 28. JUN 2023. GODINE: Zvezde su rešile da obraduju OVAJ znak, evo kome ide NOVAC, a kome LJUBAV

Evo šta vam zvezde spremaju za danas 28. jun 2023. godine

Objavljeno:

Svaki dan donosi nove mogućnosti, izazove i avanture, a astrologija nam pruža jedan uvid u to koliko intezivno energije planeta mogu uticati na živote svih ljudi. Bez obzira da li verujete u astrologiju ili ste samo znatiželjni, dnevni horoskop može biti zanimljiv izvor inspiracije i refleksije za vaš dan.

Pripremite se da otkrijete šta vam zvezde donose danas i krenite u avanturu svog dnevnog horoskopa:

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

Ovan (21. mart - 19. april):

Današnji dan donosi vam veliku energiju i strast. Budite hrabri i preuzmite inicijativu u svojim planovima prema drugoj osobi. Vaša odlučnost će vas odvesti ka uspehu, budite vispreni kakvi jeste, osvojićete osobu koja vam je na pameti.

Bik (20. april - 20. maj):

Očekuje vas produktivan dan u kojem možete ostvariti značajan napredak u svojim ciljevima. Vaša upornost će biti nagrađena, pa se fokusirajte na svoje dugoročne planove kada je u pitanju karijera. Imajte poverenja u sebe i svoje sposobnosti i uspeh će biti na dohvat ruke, očekujte veće prihode.

Blizanci (21. maj - 20. jun):

Komunikacija će biti ključna za vas danas, a nije kao da je nekada drugačije, drage pričalice. Imate dar da se izražavate i povezujete sa drugima na dubljem nivou. Iskoristite taj dar kako biste ostvarili uspeh u poslovnim pregovorima i stvorili harmoniju u svojim odnosima.

Horoskop, Rak
foto: Profimedia

Rak (21. jun - 22. jul):

Danas se fokusirajte na svoje emocionalno blagostanje. Potrebno vam je vreme za sebe kako biste se oporavili i napunili baterije. Posvetite se svojim kreativnim interesima i hobijima koji vam donose radost i mir. Imate ambicije prema jednoj stvari, nastavite da gurate, ispuniće se. Slušajte svoje srce i pratite svoj unutrašnji kompas.

Lav (23. jul - 22. avgust):

Ovo je dan kada možete zablistati. Vaša harizma i samopouzdanje privlače pažnju drugih. Iskoristite taj magnetizam da ostvarite svoje ciljeve i da inspirišete druge oko sebe. Svetlo koje nosite sa sobom će očarati osobu za koju ste zainteresovani, aktivirajte se!

Devica (23. avgust - 22. septembar):

Kolega ili koleginica na poslu vas posmatra. Kakvo god da je stanje u vašem ljubavnom životu oni će vas zaintrigirati. Ipak, fokusirani ste na svoje planove i gradnju karijere. Izađite iz sopstvenog sistema u zabavniji život.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar):

Osoba vodenog znaka vam ne izlazi iz glave, koliko god vi to želeli, misao o njoj ne prestaje. Niste se dobro poneli i sada morate da patite, pogotovo jer niste ni pokušali bilo šta drugo. Previše ste pasivni, stvari ne padaju sa neba, morate da uzmete sami ono što želite, ali pazite na način.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar):

Današnji dan vam donosi intenzivne emocije i duboko razmišljanje. Otvorite se za transformaciju i oslobodite se starih obrazaca koji vam više ne služe. Usmerite svoju strast i energiju ka projektima koji su vam važni i pratite svoje unutrašnje želje.

Strelac
foto: Printscreen youtube

Strelac (22. novembar - 21. decembar):

Vaša avanturistička duša žudi za slobodom i istraživanjem. Previše se ograničavate, osećate da ste u grču. Otvorite svoj um za nove ideje i perspektive, oslobodite se strahova, niko nije vredan toga. Ovo je idealan dan za putovanja, učenje i širenje svojih horizonta, oslobodite se stega koje su vam nametnuli drugi ljudi. Budite hrabri, život je samo jedan, i toliko stvari treba iskusiti, sledite svoju intuiciju.

Jarac (22. decembar - 19. januar):

Danas se fokusirajte na svoje ciljeve i postavite čvrste temelje za budućnost. Vaša disciplina i predanost će vam pomoći da ostvarite značajan napredak u svojim ambicijama. Budite organizovani i uporni, a nagrada će biti uspeh koji ste zaslužili.

Vodolija (20. januar - 18. februar):

Kreativnost i originalnost dolaze do izražaja danas. Neka vaša jedinstvena vizija i ideje budu prepoznate i cenjene. Otvorite se za nove načine razmišljanja i iskoristite svoju inventivnost da donesete inovacije u svoj život i okruženje.

Ribe (19. februar - 20. mart):

Danas se povežite sa svojom intuicijom i duhovnom stranom. Slušajte svoje unutrašnje glasove i pratite ih. Ovo je vreme za introspekciju, samopomoć i duhovni rast. Obratite pažnju na svoje snove i simbole koji vam mogu pružiti vredne uvide.

Ovi opisi su opšti smernice za horoskopske znakove i mogu se razlikovati od osobe do osobe. Važno je uzeti u obzir i druge faktore u natalnoj karti kako biste dobili precizniju sliku.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/ iBalkan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.