DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 25. JUN: 1 znak ima lošu komunikaciju sa PARTNEROM, a OVAJ će saznati DOBRE VESTI
Horoskop, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 25. JUN: 1 znak ima lošu komunikaciju sa PARTNEROM, a OVAJ će saznati DOBRE VESTI

Pogledajte kako su vam zvezde danas biti naklonjene

Objavljeno:

Saznajte šta vam donosi horoskop za nedelju, 25. jun.

Pogledajte kako su vam zvezde danas biti naklonjene.

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je poslovna prepreka već neko vreme. Pokušajte da se dobro organizujete kad su u pitanju ljubavni odnosi jer se već neko vreme u lošim odnosima.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Bik

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da uvek budete u centru pažnje. Vi ćete biti veoma oprezni zbog mogućih problema sa poslom jer vaše loše raspoloženje utiče i na posao.

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Ovo se posebno odnosi na poslovne aktivnosti koje ste imali ranije sa osobom u znaku Vodolije. Budite spremni na kompromis sa partnerom.

Rak

Tokom dana najbolje je da budete do kraja otvoreni i iskreni naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nemojte odustajati od toga da odredjene stvari rešavate onako kako je potrebno. Problemi sa spavanjem.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Lav

U narednih nekoliko dana pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog potrebe da vam nameću svoju volju. Ovo je veoma nejasan period koliko vama toliko i svima oko vas. Nikada se ne zna šta može biti problem.

Devica

Bićete veoma pozitivno raspoloženi i misli će vam se razbistriti u vezi ljubavne situacije. Saznaćete neke nove stvari koje su veoma emotivno duboke i to će vam biti inicijalna tačka da odredjene odluke preokrenete u svoju korist.

Vaga

Teško podnosite loše raspoloženje voljene osobe i to vas čini veoma depresivnim. Nemate želje i potrebe da se angažujete oko svojih poslovnih aspekata koji su vam veoma bitni. Ljubav je velika prekretnica u narednih nekoliko dana.

Škorpija

Vrlo loše spavate unazad nekoliko dana i to vas čini veoma nervoznim i napetim. Pokušajte da se posvetite svemu onome što vas odmara i opušta posebnim u vezi posla i poslovnih aktivnosti.

Strelac

U narednom periodu od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa inostranstvom. Bićete dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Vaše ambicije su velike i donose vam velike poslovne mogućnosti. Najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku i da pokrene svoje emocije u pravom smeru. Važno je želeti i dati sve od sebe.

Vodolija

U ovom periodu je jako važno za vas i vašeg partnera da budete složni i otvoreni jedno prema drugom. Potrudite se da budete što više uključujučeni u ono što vam se dešava poslovno i materijalno.

Ribe

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja vam je velika poslovna podrška. Uz tu osobu možete mnogo toga da ostvarite posebno u vezi novih poslovnih obaveza. Čuvajte stomak od prehlade.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.