MESEČNI HOROSKOP ZA JUL NIJE NAIVAN: Bik mudro odučuje, Devicama dobitak, pogledajte šta VAS ČEKA
Horoskop (ilustracija), Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

astrologija

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL NIJE NAIVAN: Bik mudro odučuje, Devicama dobitak, pogledajte šta VAS ČEKA

Detaljni mesečni horoskop za jul 2023.

Objavljeno:

Pročitajte mesečni horoskop za jul 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za jul 2023. godine kaže da će Ovnovi ući u sukob sa kolegom suprotnog pola. Nemojte da se čudite ako se ispostavi da je ova "netrpeljivost" romantičnog karaktera. Prepliću vam se posao i ljubav. Finansije su u julu izuzetno nestabilne. Klonite se nepotrebnih kupovina.

Ljubav

Moraćete da rešite niz pitanja vezanih za dom i kućne poslove, pa otud i ozbiljni razgovori sa partnerom. Ako planirate da se preselite, nemojte vpreviše da se nadate. Moraćete sa još sačekate. Moguća romansa na poslu.

Zdravlje

Generalno se dobro osećate, ali bi bilo dobro da povedete račna o ishrani.

BIK

Posao

Ne možete da dočekate odmor. Ali, pre nego što krenete na put, dobro proanalizirajte situaciju na poslu. Postoji mogućnost da dodatno zaradite, nemojte da propustite jer vam je "glava u oblacima". Oslonite se na kolege u koje imate povernja.

Ljubav

U julu slažete kockice u glavi, revidirate odluke i drastične poteze koje sto povukli prethodnog meseca. Nema mesta kajanju, kad stavite sve na papir, potvrdićete da ste bili u pravu. Krajem meseca moguća romansa.

Zdravlje

Ne odustajte od vežbanja, prija vam i mnogo vam znači za leđa.

BLIZANCI

Posao

Bili bi bolje da se ne izdvajate, nemojte da dajete predloge i da pokazujete ambiciju. Ovo nije povoljan period za pokretanje novih projekata, ostavićete utisak da ste nametljivi. Biće vremena za napredovanje. Finansijska situacija nešto bolja, krajem jula sledi dobitak.

Ljubav

Ceo mesec je u znaku ljubavi. Donosite važnu odluku i pravite planove za budućnost. Ako još niste ozvaničili vezu, sada je trenutak za brak. Slobodni Blizanci će ovog meseca imati velike šanse da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje

Smanjite nervozu i anksioznost. Sve je kako treba.

RAK

Posao

Ovaj mesec će vam biti prilično naporan, moraćete ekstra da se potrudite da biste sproveli ideje u delo i ostvarili uspeh. Posebno će teško biti onim Rakovima koji su zaposleni u oblasti računovodstva i finansija. Strpite se, naoružajte se energijom i pregurajte jul, posle će sve biti lakše.

Ljubav

Rakovi koji već neko vreme imaju problema u vezi ili braku, ne bi trebalo olako da odustanu. Borite se za svoju ljubav, zvezde vam pružaju podršku. Slobodne na početku meseca očekjue pregršt uzbudljivih susreta.

Zdravlje

Obratite pažnju na leđa i kičnmu, Možda bi trebalo da posetite lekara.

LAV

Posao

Lavovi će u julu biti prinuđeni da dosta komuniciraju sa ljudima sa kojima sarađuju, a to će im vrlo često biti naporno. Celog meseca vas očekuju poslovi oko organizacije, čak i kada delegirate zaduženja drugima. Finale svega je liderska pozicija, tako da bi bilo mudro da istrpite.

Ljubav

Druga polovina jula pružiće vam priliku da se malo opustite u društvu voljene osobe. Moguće je i neki ozbiljan razgovor, pokretanje teme za koju još uvek niste spremni. Slobodni se upuštaju u avanturu.

Zdravlje

Osećate se dobro, ali bi bilo mudro da se čuvate sunca.

DEVICA

Posao

Mesečni horoskop za jul 2023. godine kaže da će Devicama ovo biti izuzetno povoljan mesec. Rešićete sve nagomilane probleme i istaći se na poslu. Očekujte i nagradu za svoj trud, stiže bonus koji će vam puno značiti. Nije isključeno ni da ćete dobiti praktikante, budući da ste se dobro pokazali.

Ljubav

Pažljivije slušajte šta partner pokušava da vam kaže. U suprotnom, rizikujete da izazovete svađu u porodici. Slobodni da se odvaže i naprave prvi korak, trenutak je idealan za novu ljubav.

Zdravlje

Čuvajte se prejedanja. Mogući su poroblemi sa varenjem.

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za jul 2023. godine kaže da će Vage dosta razmišljati o budućnosti. Okolnosti im idu na ruku, moguće su velike promene, poput novog psla, firme, pa ča i promena zanimanja komplentno. Za one koji imaju svoj biznis, izazov će biti zadatak o kom vrlo malo znaju.

Ljubav

Partner vam pomaže u svemu, pa tako i poslu, Imate punu podršku, još više ćete učvrstiti vezu. Slobodne Vage bi krajem meseca mogle da upoznaju osobu sa kojom će započeti strastvenu avanturu. Ova veza će biti kratkog daha, ali eksplozivna!

Zdravlje

Trebalo bi da se više krećete, bolovi u leđima i kolenima vas upozoravaju.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije će u julu igrati na svoju najjaču kartu da dobiju šta žele. Retko im se dešava da u tome ne uspu. Umete mudro druge da iskoristite da ostvarite šta ste naumili. I novac stiže preko drugih. Ovo je uspešan mesec za vas, posebno finansijski.

Ljubav

Ljubavna situacija je pomalo neobična, stavljate odnos na ispit, partner će morati da se dobro potrudi da zasluži vaše poverenje. Slobodni uživaju u flertu, pazite da ne počnete da idealizujete osobu koja to ne zaslužuje.

Zdravlje

Ako vam je namera dasmršate, ovo je odličan mesec. Zvezde vam šalju vetar u leđa.

STRELAC

Posao

Jul će za Strelce biti mesec sporog, ali sigurnog kretanja ka ostvarenju svojih ciljeva. Iskažite svoju kreativnu stranu. Ako ste na rukovodećim pozicijama, očekuju vas nekakve inspekcije i provere nadležnih. Vodite računa da govorite istinu, u protivnom biste mogli da imae gubitke.

Ljubav

Strelčeve koji su u braku mogla bi da obraduje vest o prinovi. Sreća je na vašoj strani, "preskočićete" sve prepreke na putu ka harmoničnom odnosu. Slobodni se prepuštaju strastima.

Zdravlje

Ne možete više da odlažete, neophodno je da uključite fizičku aktivnost u svoju rutinu.

JARAC

Posao

Jul će biti težak period za vas, moraćete nešto da žrtvujete da biste dobili željene rezultate. Na primer, ako ste zauzeti poslom, više ćete se fokusirati na zadatke, a zbog čega bi mogla porodica da vam trpi. Takva žrtva neće biti uzaludna. Vaš trud će se ceniti

Ljubav

Nezadovoljstvo nekim sitnicama isplivaće na površinu u prvoj polovini meseca. Drugi deo jula - romansa iz filmova! Velika ljubav vas očekue, samo nemojte da žurite, pustite stvari da se odvijaju svojim tokom.

Zdravlje

Osećate se dobro, mada nije zgoreg da prekontrolišete krv.

VODOLIJA

Posao

Generalno vam jul donosi mir i spokoj, vezano za posao. Završavate započete poslove bez trzavica, ali se emotivno i mentalno ne angažujete previše. Radićete tek koliko je potrebno.Neće biti ni većih promena na polju finansija. Nemojte da trošite bez potrebe.

Ljubav

U emotivnom smislu će jul biti težak, vaša tajna osećanja i želje će izaći na videlo i izazvati sukobe sa partnerom i porodicom. Dobro razmislite šta želite, posle "nema nazad". Postepeno gradite odnos, dajte šansu partneru da vas polako upoznaje.

Zdravlje

Obilje društvenih događaja staviće vas u iskušenje da preterujete u "iću i piću". Pokušajte da zadržte kontrolu.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za jul 2023. godine upozorava Ribe da se spuste na zemlju i izdrže mesec koji će u poslovnom smislu biti naporniji nego što su očekivali. Krajem jula stižu ponude za posao, dobro razmislite pre nego što dopustite da vas temperament savlada.

Ljubav

Ovo je mesec dubokih osećenja, introspekcije i, na kraju, strastvenih susreta. "Pokidane" veze se obnavljaju i doživljavate procvat. Slobodne Ribe se prepuštaju strastima.

Zdravlje

Osećate se dobro, izbegavajte sunce i izlaske po vrelom vremenu.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.