ZAPEČENA BORANIJA SA PILETINOM: Bez 1 sastojka JE NIKAKO NE SPREMAJTE, to joj daje ŠMEK (RECEPT)
Boranija, Foto: Printscreen/Youtube/UradiSamaIdeje

prijatno!

ZAPEČENA BORANIJA SA PILETINOM: Bez 1 sastojka JE NIKAKO NE SPREMAJTE, to joj daje ŠMEK (RECEPT)

Jednom kada probate zapečenu boraniju nećete je nikad drugačije spremiti

Objavljeno:

Ovako spremljenu boraniju jedu i najprobirljivija deca!

Potrebno je:

  • 900 gr boranije (dve kesice)
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • Oko pola kg pilećeg filea
  • 1 veća šargarepa
  • Ulje
  • Malo vode
  • 2 jajeta
  • 1 kisela pavlaka
  • so, biber
  • Malo mleka

Priprema: Boraniju kuvajte jedno 10ak minuta, a potom je procedite. Izdinstajte luk i šargarepu, pa dodajte pileći file sitno seckan, a potom i boraniju. Umutite jaja i pavlaku i malo mleka pa prelijte preko boranije. Sve stavite u rernu i pecite na 200 C dok ne porumeni.

00:52

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.