DEŠAVA SE MOĆNA STVAR NA NEBU I TRAJAĆE TAČNO MESEC DANA: Za OVE ljude će se PARE LEPITI KAO MAGNET
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/NASA Goddard

OBRATITE PAŽNJU

DEŠAVA SE MOĆNA STVAR NA NEBU I TRAJAĆE TAČNO MESEC DANA: Za OVE ljude će se PARE LEPITI KAO MAGNET

Sunce u Raku će najviše uticati na znakove među klojima su Rakovi, Škorpije i Ribe

Objavljeno:

Sunce, planeta vitalnosti, ušla je juče u znak Raka, gde će se zadržati do 23. jula 2023. godine.

Sunce u znaku Raka naglašava važnost porodice i doma. Osobe s ovim položajem su veoma brižne i zaštitnički nastrojene prema svojim najbližima.

Porodica je ključni deo njihovog života i osećaju se najbolje kada su okruženi sigurnošću doma. Ove osobe imaju veliku sposobnost saosećanja i brinu se za druge. Takođe, intuitivno su povezane s emocionalnim potrebama drugih ljudi.

Duboke emocije i intuicija

Sunce u Raku predstavlja osobe koje imaju izražene emocije. Njihove emocije mogu biti duboke i intenzivne koje se mogu menjati s lakoćom. Mogu biti vrlo intuitivne i imaju sposobnost da "osete" atmosferu u prostoru ili raspoloženje drugih ljudi. Često su vrlo pažljive prema tuđim potrebama i brinu se za dobrobit drugih ljudi.

Sunce je u Raku do 23. jula

sunce
foto: Profimedia

Osim toga, osobe sa Suncem u Raku obično imaju vrlo razvijenu maštu i kreativnost. Takođe, često su vrlo intuitivne i imaju duboko unutarnje znanje koje im pomaže u donošenju odluka i čitanju ljudi i situacija.

Sunce u Raku će najviše uticati na znakove među klojima su Rakovi, Škorpije i Ribe.

RAK

Sunce u vašem znaku, koje je podržano od Saturna donosi vam odlične organizacione sposonosti, vitalnost i pokretačku energiju. Pošto je to vladar vašeg drugog polja, ovo je period godine u kojem će se novac lepiti za vas, tako da je odličan trenutak za zaradu. Na poslu ćete biti odličan organizator i mnogi će imati potrebu da se oslone na vas.

ŠKORPIJA

Sunce u Raku donosi vam priliku za daleko putovanje i saradnju sa inostranstvom. Idealan je momenat da promenite ambijent i svoj pogled na svet. Možete lako da usvojite neku novu filozofiju koja može da vam promeni život. Ukoliko ste mladi, odličan je period za davanje ispita.

RIBE

Sunce u petom polju donosi vam više provoda i zabave. U narednom periodu ćete češće posećivati javna mesta i imati nova poznanstva. Ovaj period je povoljan za bilo kakve kontakte, ali i ostvarivanje romanse. Možete da upoznate nekoga ko gaji tradicionalne vrednosti, ali je posvećen porodici. Takođe, prijaće vam što ćete na poslu raditi nešto kreativnije.

Znakovi na koje će Sunce takođe blakonaklono uticati su Bikovi i Device.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.