OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA BI MOGLA DA SE RAZVEDU DO KRAJA GODINE: Biće povuci potegni, pazite se
Razvod, Foto: Profimedia

astro kutak

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA BI MOGLA DA SE RAZVEDU DO KRAJA GODINE: Biće povuci potegni, pazite se

Evo koja tri horoskopska znaka su u opasnosti da se razvedu do kraja godine

Objavljeno:

Po astrolozima, ova tri horoskopska znaka će uleteti u poteškoće u braku, a neki od njih mogu i da se razvedu.

Neka vam uvek prvo na umu bude rešavanje problema, pa tek onda sve ostalo. Horoskop može da predvidi ko bi mogao imate potencijalne probleme u braku, ali od vas zavisi da li ćete se samo prepustiti ili boriti za vaša odnos.

Ovan

Ovan je poznat po svom strastvenom i impulsivnom karakteru. 2023. godine te osobine bi mogle dovesti do nesuglasica u braku, posebno ako partneri ne dele njihovu želju za uzbuđenjem i avanturom. Ako Ovnovi ne pronađu ravnotežu između individualnog izražavanja i obaveza prema partneru, mogli bi da se suoči sa problemima koje vode do razvoda.

Par, Svađa, Raskid, Razvod, Seks, Krevet
foto: Profimedia

Device

Device su poznate po svom analitičkom umu, perfekcionizmu i potrebi za redom. Iako su to često pozitivne osobine, Device bi ove godine mogle biti prekritične prema svojim partnerima, a to bi moglo izazvati nesporazume. Devica će morati da nauči da bude fleksibilnija i otvorenija prema nesavršenostima svog partnera kako bi izbegla potencijalni razvod.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom, ali 2023. mogli bi se suočiti sa izazovima koji dovode u pitanje njihovu sposobnost da postignu ovu ravnotežu. Ako Vaga dozvoli da se njen životni balans previše naruši, bilo kroz konflikt ili prevelike kompromise, moglo bi doći do razvoda.

Dok se neki muče u ljubavi i braku, drugi se muče u finansijama ove godine, evo i zbog čega.

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE:

01:03

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE

(Espreso/ B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.