DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN 2023. GODINE: Venera ulazi u NAJVATRENIJI znak u horoskopu, AKTIVIRAJTE SE
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro kutak

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN 2023. GODINE: Venera ulazi u NAJVATRENIJI znak u horoskopu, AKTIVIRAJTE SE

Šta vam zvezde donose danas u petak 23. juna 2023. saznajte što pre, verujemo da ima mnogo lepih vesti

Objavljeno:

Venera prelazi u znak Lava, na polju ljubavi biće mnogo strasti, sve će pucati, zbog drugih aspekata je važno da završimo sa starim obrascima ponašanja i da konačno uradimo sve što nismo u prethodnom periodu. A vi i mi znamo da nismo.

U poslednjoj nedelji juna Sunce prelazi u znak Raka, pa će i osobe rođene u ovom vodenom znaku konačno moći da se opuste.

Jun je mnogo lakši mesec u odnosu na maj. Čeka nas energija koja će na sve nas bolje uticati.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Ovan

Povoljan mesec kad je reč o poslu i finansijama. U drugoj polovini juna možete da planirate odlazak na kraći odmor.

I zauzete i slobodne Ovnove čekaju lepa dešavanja na emotivnom polju.

Kad je zdravlje u pitanju, više se krećite i pripazite na imunitet.

Bik

Prva polovina juna može da donese prolazne brige na poslu. U drugoj polovini meseca situacija u poslovnom okruženju će se stabilizovati.

Zauzeti Bikovi trebalo bi da pokažu više razumevanja u odnosu sa voljenom osobom. Slobodnim Bikovima jun nije povoljan mesec za započinjanje ljubavnih veza.

Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem i odmarajte se kad god vam se ukaže prilika za to.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Čeka vas bolja komunikacija u radnom okruženju, što će vam dati snage i elana da postignete bolje rezultate.

Jun je za vas divan mesec za ljubav, kako za slobodne pripadnike znaka, tako i za one koji su u dužim vezama ili braku. Ukoliko je bilo problema u komunikaciji sa voljenom osobom, sada ćete ih uspešno rešiti.

Kad je zdravlje u pitanju, dobro ćete se osećati. Moguća je samo prolazna nervoza.

Rak

Ukoliko radite u institucijama zatvorenog tipa ili se bavite privatnim biznisom, tokom juna očekujte blagostanje i prosperitet. Povoljna novčana situacija smeši se svim osobama rođenim u znaku Raka.

Lepa dešavanja čekaju vas i na polju ljubavi, na kraju krajeva, ovo je vaš mesec, volite sebe.

Potrebno vam je više sna (mnogo više sna).

Lav

Venera je u vašem znaku, pa ćete zračiti lepotom, šarmom i privlačnošću. Krajem meseca povedite računa u komunikaciji ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, jer postoji mogućnost da se vi i voljena osoba nećete dobro razumeti.

Budite oprezniji u prvoj polovini juna, jer će Venera praviti lošiji aspekt sa Jupiterom, pa može doći do iznenadnih troškova.

Poradite na svom unutrašnjem miru.

Devica

U prvoj polovini meseca obratite pažnju na potrošnju novca, jer koliko god da budete zaradili postoji mogućnost da će se pojaviti iznenadni veći troškovi.

U ljubavi vas čeka mnogo bolja komunikacija sa voljenom osobom, a slobodne Device mogu da uplove u avanture ili da im se u život vrati osoba iz prošlosti.

Više se odmarajte.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Vaga

Jun otvara mogućnost za realizaciju i napredak vaših planova na poslovnom polju. Bićete zadovoljni finansijama.

Venera vam prija, pa se možete zaljubiti i ući u emotivnu vezu. Zauzete Vage planiraće zajednički život sa voljenom osobom, a neke i proširenje porodice. Moguće je da će u prvoj nedelji juna vladati neraspoloženje između vas i voljene osobe, ali to je prolaznog karaktera.

Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Škorpija

U prvoj polovini juna moguće je nerazumevanje sa okolinom. U drugoj polovini meseca čeka vas bolja situacija na poslovnom planu, kao i zadovoljstvo finansijama.

I na emotivnom planu je slična situacija. U prvoj polovini meseca moguće su nesuglasice sa voljenom osobom, možda ćete reći nešto što zapravo ne mislite. Krajem meseca situacija na emotivnom planu će se stabilizovati, pa ćete uživati u harmoničnom i strastvenom odnosu.

Više se odmarajte.

Strelac

Situacija na poslu i finansije konačno će postati stabilniji. Ukoliko ste planirali da započnete neki novi posao, ovo je idealno vreme za realizaciju tih planova. Neki glas može da vam donese sreću i prosperitet.

I na ljubavnom planu čekaju vas lepa dešavanja. Zauzete Strelčeve očekuje odlična komunikacija sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog putovanja. Uživajte u periodu blagostanja!

Energija vam se polako ali sigurno vraća.

Jarac

Jun će za vas na poslovnom planu biti izuzetno dinamičan mesec. U prvoj nedelji juna moguća je manja napetost, pa je savet da budete strpljivi i smireni. Druga polovina juna donosi stabilnu situaciju na poslovnom planu, a nekim Jarčevima smeši se promena statusa nabolje.

Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze sve do kraja meseca. Zauzeti Jarčevi će uživati u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje će biti dobro.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Vodolija

Jun vam donosi obilje lepih dešavanja na polju posla. Imaćete bolje odnose sa kolegama i saradnicima. Ipak, budite oprezniji u komunikaciji u prvoj polovini meseca.

Na ljubavom planu lep mesec i za zauzete i za slobodne Vodolije. Planirajte zajednički odmor sa voljenom osobom i prepustite se uživanjima.

Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

Ribe

Ukoliko se bavite privatnim poslom, smeše vam se uspeh i prosperitet. Ostali će čeznuti za odlaskom na odmor. Druga polovina juna donosi stabilnu situaciju i manje nerviranja zbog posla.

Na ljubavnom planu moguće je prolazno nezadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi ili braku, moguće je da se osećate razočarano, jer ste imali prevelika očekivanja od voljene osobe. Slobodne Ribe, nije vreme za ulazak u novu emotivnu vezu, makar ne pre druge polovine juna.

Zdravlje će biti dobro.

Ako vas zanima zašto svakodnevno čitate horoskop, psiholozi su odgovrili na to pitanje.

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.