OVAJ RUČAK MOŽETE SPREMITI DOK TRAJU REKLAME, POSLE TOGA SVE SAM RADI: Obožavaju ga sve GENERACIJE, nema GREŠKE
Krompir papirkaš, Foto: Baka Jelena Petrović

ukusno

OVAJ RUČAK MOŽETE SPREMITI DOK TRAJU REKLAME, POSLE TOGA SVE SAM RADI: Obožavaju ga sve GENERACIJE, nema GREŠKE

Najjednostavniji ručak i kome imate sve što vam treba

Objavljeno:

Nije najkraći ručak kad je krčkanje u pitanju, ali sve je u principu smućkaj i poklopi, pa se vrati gledanju serije dok se sve lepo ne raskuva.

Krompir, paprika i piletina su odlična kombinacija kojoj niko ne može da odoli, a super je što sastojke samo poređate u šerpu i krompir paprikaš se praktično sam kuva.

Paprikaš
foto: Printscreen/Youtube/Sherpica Recipes

Sastojci:

2 bataka i karabataka

700 g krompira

2 šargarepe

2 paprike

1 crni luka

2 čena belog luka

2 kašičice slatke paprike

1 veza peršuna

tucana paprika po ukusu

1 kocka za supu

Paprikaš
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Priprema: U šerpu sipajte malo ulja, pa propržite meso sa obe strane. Zatim dodajte sitno seckanu šargarepu i crni luk, kao i mleveni beli. Sipajte vodu, pa pospite slatkom paprikom, tucanom paprikom i pobiberite. Kada krene da ključa stavite kocku za supu i kuvajte još pola sata. Promešajte, pa dodajte seckanu papriku i krompir i sipajte još vode. Poklopite i kuvajte dok sve ne omekša. U posudi pomešajte 150 ml vode sa 2 kašike brašna i promešajte tako da nema grudvica. Stavite pet minuta pred kraj i promešajte, a na kraju dodajte i seckani peršun.

Još ideja za ručak pogledajte ovde.

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli

01:00

RECEPT DANA: Biftek Velington - kruna kulinarstva! Ako savladate pripremu ovog jela, smatrajte da ste uspeli

(Espreso/ Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.