OVA "KISELINA" JE RASHLAĐIVALA LJUDE U JUGOSLAVIJI: U vodu i sirće dodajte OVO POVRĆE, biće vam sve potaman (FOTO)
Kiselina, Foto: Nenine kuhinjske carolije

SJAJNO

OVA "KISELINA" JE RASHLAĐIVALA LJUDE U JUGOSLAVIJI: U vodu i sirće dodajte OVO POVRĆE, biće vam sve potaman (FOTO)

Morate je probati

Objavljeno:

Ovo je salata koja se dosta jede na jugu Srbije, na selu, jer je okrepljujuća i osvežavajuća. "Nastala" je u Jugoslaviji kada su je naši stari pravili kako bi se rashladili tokom leta.

Potrebni sastojci:

krastavac
beli luk
so
sirće
hladna voda
ljuta fafarona (ko voli ljuto)
kiselina
foto: Nenine kuhinjske čarolije

Postupak pripreme:

U oljuštene i na sitne kockice iseckane krastavce dodati so, sirće, beli luk i hladnu vodu. Sve dobro promešati i do služenja ostaviti u frižider da odstoji.
Za ovu osvežavajuću salatu količina sastojaka je odokativna i pravi se po ukusu.
(Espreso/Nenine luhinjske čarolije)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.