OVO PRIRODNO SREDSTVO SKIDA MASNOĆE SA SVIH POVRŠINA: Pomešajte 2 SASTOJKA i gledajte kako prljavština NESTAJE
Limun, Foto: Printscren/Youtube/PhyllisStokes

dom i kuća

OVO PRIRODNO SREDSTVO SKIDA MASNOĆE SA SVIH POVRŠINA: Pomešajte 2 SASTOJKA i gledajte kako prljavština NESTAJE

Ovo jednostavno sredstvo može se koristiti na mnogim površinama u kuhinji

Objavljeno:

Sve veći broj domaćica koristi prirodna sredstva za čišćenje zbog toga što mnogo brže i efikasnije skidaju nečistoće, a pritom nisu štetne za nas lično, kao ni za decu i ljubimce.

Ne mogu sva prirodna sredstva za čišćenje da odstrane svaku prljavštinu, ali uz adekvatan miks taj zadatak je vrlo moguć. U daljem tekstu pročitaćete kako na prirodan način da uklonite masnoće.

Miks sirćeta i vode

Jedan od najvažnijih sastojaka domaćeg sredstva za odmašćivanje je sirće. Sirće ima snažna svojstva otapanja masnoće i istovremeno je bezbedno za upotrebu u domaćinstvu. Pomešajte jednake delove sirćeta i vode u boci sa raspršivačem i spremni ste za akciju.

Sirće
foto: Printscreen/Youtube/vazdamagazin

Ovo jednostavno sredstvo može se koristiti na mnogim površinama u kuhinji, kao što su šporet, sudopera, radne površine i druge masne površine.

Pasta od sode bikarbone

Drugi fantastičan sastojak je soda bikarbona. Ova čudesna supstanca ne samo da apsorbuje masnoću, već i neutrališe neprijatne mirise. Napravite pastu od sode bikarbone i vode, i nanesite je na masne površine. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim temeljno isperite.

Soda bikarbona je posebno korisna za čišćenje rerne, mikrotalasne pećnice i roštilja.

Sok od limuna

Limun je takođe odličan saveznik u borbi protiv masnoće. Njegova kiselost i antibakterijska svojstva čine ga idealnim za uklanjanje masnih fleka. Iscedite sok od limuna i nanesite ga direktno na masne površine.

Ostavite da deluje neko vreme, a zatim obrišite vlažnom krpom. Osim što će ukloniti masnoću, limun će ostaviti svež i prijatan miris.

Limun
foto: Printscreen/Youtube/CarnexWeb

Ekološki prihvatljiva

Domaća sredstva za odmašćivanje su ne sama ekonomična, već i ekološki prihvatljiva. Eliminišući upotrebu hemikalija, čuvate svoje zdravlje, ali i okolinu. Ovo sredstvo je takođe pogodno za osobe koje imaju osetljive disajne puteve ili alergijske reakcije na hemikalije.

Uz domaće sredstvo za odmašćivanje, možete se rešiti masnoće na efikasan i prirodan način. Takođe, oslobađate se brige o štetnim efektima hemikalija na vaše zdravlje i životnu sredinu. Iskoristite snagu prirode i oživite sjaj i svežinu u svom domu!

Otkrijte moć domaćeg sredstva za odmašćivanje rerne i transformišite čišćenje u zadovoljstvo!

IMAM KOD KUĆE SINA OD 48 GODINA, NIJE SE ŽENIO, A RADI OD DANAS DO SUTRA Zbog ovih razloga mladi kasno napuštaju roditeljski dom:

02:27

IMAM KOD KUĆE SINA OD 48 GODINA, NIJE SE ŽENIO, A RADI OD DANAS DO SUTRA Zbog ovih razloga mladi kasno napuštaju roditeljski dom

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.