DANAS POČINJE PRAVA KATASTROFA, DUHOVI PROŠLOSTI DOLAZE SA RETROGRADNIM SATURNOM: Jedni PATE, dok se drugi RADUJU
Saturn, Foto: Profimedia

astro

DANAS POČINJE PRAVA KATASTROFA, DUHOVI PROŠLOSTI DOLAZE SA RETROGRADNIM SATURNOM: Jedni PATE, dok se drugi RADUJU

Hajde da istražimo kako nas Saturn u znaku Vodolije uči da napravimo reviziju svoje prošlosti i pripremimo se za ostvarivanje budućih planova

Objavljeno:

Retrogradna faza Saturna u znaku Vodolije počinje danas, 17. juna 2023. godine. Očekuju nas mnoge promene na svim životnim poljima, a posebno na ljubavnom planu, gde nas očekuju veliki potresi.

Kada Saturn počne retrogradni ciklus, to znači da se njegova energija okreće ka unutra, što i nas tera da pogledamo u prošlost i pokrenemo važna životna pitanja, koja smo zakopali duboko u sebi. Posebno će nas podstaknuti da revidiramo ljubavni život - da se zapitamo da li smo na pravom mestu i sa pravom osobom pored sebe.

Hajde da istražimo kako nas Saturn u znaku Vodolije uči da napravimo reviziju svoje prošlosti i pripremimo se za ostvarivanje budućih planova.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Ovan

Saturnovo retrogradno kretanje podstiče vas da razmislite o kvalitetu vaših prijateljstava i poznanstava, da li su prava i da li se vredi z njih žrtvovati. Možda ćete preispitati i svoje najbliže društvo, odnosno kako utiču na vaš ljubavni život i imaju li prava toliko da se mešaju. Vreme je da ponovo procenite da li ti odnosi vrede i da li ljudi oko vas poštuju važe želje i imaju poštovanja prema vama. Ovo je period i u kome procenjujete i da li vaša veza ima potencijala za duže staze, od vaše procene zavisi i vaša budućnost.

Bik

Vreme je da se zapitate kako vaši odnosi sa ljudima utiču na profesionalne ambicije. Trebalo bi da uravnotežite svoj lični i profesionalni život ili da restrukturirate svoje obaveze da biste stvorili harmoničan spoj. Pored toga, retrogradni Saturn može dovesti u pitanje autoritet i kontrolu koju imate i drugi imaju nad vama. Mogli biste da osetite da ste pod ograničenjima, što će vas navesti da se odreknete nekih odnosa kako biste povratili slobodu, posebno na ljubavnom planu.

Blizanci

Retrogradni Saturn može vas podstaknuti da razmislite o svojim životnim uverenjima i kako su ona usklađena sa vašim romantičnim životom. Možda ćete dovesti u pitanje valjanost i temelje na kojima stoji veza sa partnerom, jer želite da ostvarite kvalitetan odnos koji se temelji na dubokim emocijama. Sa druge strane, ova introspekcija može dovesti do autentičnijeg i ispunjenijeg ljubavnog života i povezivanje sa ljudima sa kojima delite slične vrednosi i poglede.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Rak

Tokom ovog vremena, možda ćete iskusiti želju da redefinišete svoje granice i preispitate da li je vaš identitet možda postao ugrožen u vezi. Možete dovesti u pitanje dubinu i autentičnost svojih emocija, tražeći dublju i značajniju vezu. Ovaj proces bi mogao uključivati suočavanje sa prošlim traumama, strahovima i nesigurnostima vezanim za intimnost i ranjivost. Gledajte da izgradite poverenje u najbliže ljude.

Lav

Jedan od potencijalnih efekata Saturnove retrogradnosti na vas je osećaj usamljenosti. Možda ćete sumnjati u iskrenost i dubinu vaše veze. Možda ćete morati ponovo da procenite da li vam je partner zaista posvećen i iskren, što će dovesti do emocionalnog udaljavanja i povlačenja u sebe. Retrogradni Saturn takođe može izneti probleme iz prošlosti na površinu. Možda vas posete neki duhovi prošlosti, kao što su bivši partneri i prijatelji, a od vas zavisi da li ćete živeti u prošlosti ili ćete se okrenuti budućnosti.

Devica

Možda ćete osetiti vitalniju potrebu za emocionalnom sigurnošću u svom ljubavnom životu. Morate biti oprezniji i oprezniji, pa pokušajte da procenite da li vas je partner dostojan. Postavljanje realnih očekivanja i jasno saopštavanje vaših potreba i granica je od suštinskog značaja da biste izbegli nesporazume ili razočarenja. Ovo je povoljan period za uklanjanje toksičnih navika koje negativno utiču na vaše odnose.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

Vaga

Ovo je vreme da vratite sudbinu u vaše ruke i uspostavite zdravije granice u vašim vezama. Osećaćete se primorani da preispitate svoj pristup ljubavi i shvatite da ako vas neko ne poštuje, onda vas i mne voli. Ovaj tranzit vas takođe podstiče težite ka odnosima izgrađenim na čvrstim osnovama prijateljstva, međusobnog poštovanja i zajedničkih vrednosti. Neophodno je biti strpljiv i ne žuriti u nove veze.

Škorpija

Saturnova retrogresija podstiče vas da procenite emocionalne osnove vaših odnosa. Možda vas inspiriše da razmislite o svojim iskustvima iz detinjstva, porodičnoj dinamici i tome kako oni utiču na vaš ljubavni život. Ova samorefleksija može doneti dublje razumevanje vaših emocionalnih potreba i pomoći vam da napravite neophodne promene. Možda ćete provoditi više vremena sa porodicom, tražeći njihovu podršku. Rešićete i prošle sukobe i to će pozitivno uticati na vaš ljubavni život.

Strelac

Saturnov će uticati na vašu komunikaciju sa partnerom. Najverovatnije će doći do nerazumevanja ili pogrešne komunikacije, što može uzrokovati privremene probleme ili nesporazume. Međutim, ove prepreke mogu poslužiti kao dragocene prilike za poboljšanje komunikacijskih veština i razvijanje poverenja u vašim odnosima - i prijateljskim i romantičnim. Ako odvojite vreme da radite na ličnom razvoju, možete privući zdravije veze.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Saturnova retrogradnost će finansijskim problemima pomutiti vaš ljubavni odnos. Možda ćete ponovo procenjivati da li ste ravnopravni u vezi i da li su zajednički troškovi usklađeni i imate li zajedno dugoročne finansijske ciljeve. Ovaj period vas podstiče na praktičan i odgovoran pristup svojim finansijskim obavezama, osiguravajući stabilnost i sigurnost u vašim odnosima. Rešite sve postojeće probleme, pre nego što krenete napred.

Vodolija

Ovaj period može značajno da promeni način na koji doživljavate sebe i svoj odnos sa drugima. Shatićete da ste sami postavili ograničenja, umislili strahove i nesigurnosti i da vas sprečavaju da doživite ispunjene i autentične veze. Osećaćete se da morate da revidirate zastarela uverenja i principe. Ovaj proces samorefleksije će vam omogućiti da uskladite svoj ljubavni život sa svojim istinskim željama.

Ribe

Ovo retrogradno kretanje može dovesti do nerešenih emocionalnih problema iz prošlosti koje treba razčivijati i rešiti. Vreme je da se suočite sa emocionalnim prtljagom koji ve dugo nosite i da odbacite sva ograničavajuća uverenja ili obrasce koji ometaju lični rast i formiranje iskrenih odnosa sa drugima. Vreme je da se otvorite prema svetu i dozvolite ljudima da vam se približe.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA!:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.