ASTROLOZI TVRDE DA OVIH 5 ZNAKOVA MOGU BITI NAJGORI PRIJATELJI: Nema ih nikada tu kada su vam potrebni!
Foto: Profimedia

astro

ASTROLOZI TVRDE DA OVIH 5 ZNAKOVA MOGU BITI NAJGORI PRIJATELJI: Nema ih nikada tu kada su vam potrebni!

Evo pet znakova Zodijaka koji bi mogli biti najgori prijatelji

Objavljeno:

Kada je reč o prijateljstvu, tražimo osobine poput iskrenosti, pouzdanosti, saosećanja i razumevanja.

Međutim, prema astrologiji, neki horoskopski znakovi nisu skloni održavanju harmoničnog prijateljstva.

Evo pet znakova Zodijaka koji bi mogli biti najgori prijatelji.

Vodolija Vodolije su poznate po tome što su distancirani i nezavisni. Emocionalno su nedostupni, što može stvoriti prepreke u prijateljstvu. Takođa, njihova snažna želja za slobodom može dovesti do toga da se često povlače i ne dele toliko vremena s prijateljima koliko biste vi možda želeli.

Blizanci Iako su Blizanci sjajni za zabavu i puni su života, njihova nestabilna priroda može biti izazov. Oni često menjaju mišljenje i mogu biti nepredvidljivi, što može uzrokovati konfuziju i nesuglasice u prijateljskim odnosima.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Devica Device su perfekcionistički nastrojene i vrlo kritične. Iako to može biti korisno kada vam je potreban realan savet, Devica vas može iscrpljivati svojim konstantnim kritikama i savetima koje možda niste ni tražili.

Škoprija Škorpije su vrlo intenzivne i mogu biti vrlo zahtevni prijatelji. Njihova strastvena priroda može biti teška, a njihova sklonost tajnovitosti može stvoriti napetost.

Jarac Iako su Jarčevi pouzdani i odgovorni, oni su takođe vrlo fokusirani na svoje ciljeve i ambicije, što može dovesti do toga da se povuku iz prijateljskih odnosa. Takođe, mogu biti vrlo konzervativni i nepopustljivi u svojim mišljenjima, što može dovesti do sukoba, prenosi Index.hr.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.