STARI RECEPT ZA BURGER SOS: Zaboravite na kečap i senf, DOMAĆI UMAK će vas raspametiti (RECEPT)
Burger, Foto: Espreso.co.rs

UKUSNO

STARI RECEPT ZA BURGER SOS: Zaboravite na kečap i senf, DOMAĆI UMAK će vas raspametiti (RECEPT)

Kada nas pitaju kakvu hranu volimo da spremamo i u kakvom kuvanju najviše uživamo, odgovor je zapravo poprilično jednostavan - kuvamo za one koje volimo i kuvamo ono što oni vole!

Objavljeno:

Danas naučite kako se sprema originalni sos za burbere. Recept je star i zavolećete ga.

Potrebni sastojci:

Sveže povrće: - Rukola - Crveni luk - Paradajz - Paprika - Zelena salata - Zemičke - Meso - Sir ZA SOS: 5-6 slatko-kiselih krastavčića 200 gr majoneza 2 kašike senfa 1 kašika slatke paprike 1 kašika belog luka u granulama 1 kašika crnog luka u granulama So po ukusu

Priprema:

Krastavce sitno iseckajte ili izblendirajte, pa pomešajte sa majonezom, kečapom, sirćetom i šećerom. Dobro sjedinite. Mažite na lepinju i stavite i preko mesa.

Ako ste pre za varijantu da se prošetate umesto da kuvate, onda obavezno posetite Kalemegdan jer se tamo održava Burger festival koji organizuju Modno i Beofest, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade. Očekuje vas provod za sve generacije i zato skupite ekipu i pravac Kališ, jer ne čekaju vas samo sjajni burgeri već i radionice, paneli, prezentacije, nagradne igre...

Da vam baš ništa ne zafali na Beogradskom burger festivalu pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.