SAMO OVAKO VAM PODVARAK NIKAD NEĆE BITI MASTAN: Trik je u ova 2 sastojka zbog kojih ga Srbi NE ODBIJAJU (RECEPT)
Podvarak, Foto: Printscreen/Youtube/My kitchen Tanja

prijatno!

SAMO OVAKO VAM PODVARAK NIKAD NEĆE BITI MASTAN: Trik je u ova 2 sastojka zbog kojih ga Srbi NE ODBIJAJU (RECEPT)

Danas za ručak napravite podarak od kiselog kupusa.

Objavljeno:

Srbi nikada ne odbijaju kiseli kupus u bilo kom obliku, a ovaj recept za podvarak će vam naterati vodu na usta

Sastojci:

  • 450 g kiselog kupusa (ribanac)
  • 1 crni luk
  • 2 čena belog luka
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 kašičica kima
  • 1 kašičica dimljene paprike
  • 1 šolja bujona od povrća
  • 2 kašike putera
  • 1/2 šolje prezli
Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema:

Kiseli kupus isperite hladnom vodom i iscedite. U tiganju na zagrejanom ulju propržite seckani crni luk i mleveni beli dok ne omešaka. Dodajte so, biber i ostale začine, pa promešajte. Zatim dodajte kiseli kupus i prelijte bujonom od povrća (pravi se tako što kocku supe rastvorite u šolji vrele vode). Sipajte u tepsiju, a u manjoj posudi rastopite puter i dodajte prezle. Pržite par minuta, pa sipajte preko kupusa. Pokrijte folijom i pecite 30 minuta, a onda skinite foliju i pecite još 10-15 minuta.

00:54

ŠNICLE PUNJENE KAJMAKOM ZA TILI ČAS! Domaćice, zaboravite na rernu, pomoću OVOG TRIKA meso je gotovo za tren oka! (VIDEO)

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.