OVIH 5 NAMIRNICA TREBA JESTI ZA DORUČAK: Tope SALO ko od ŠALE, za VRELO letnje telo ima još vremena - SPREMITE SE
Zdrava hrana, Foto: Profimedia

prijatno

OVIH 5 NAMIRNICA TREBA JESTI ZA DORUČAK: Tope SALO ko od ŠALE, za VRELO letnje telo ima još vremena - SPREMITE SE

Najbolje je opredeliti se za ono što vam je najbrže i najzdravije da spremite ujutru, postoje razne opcije

Objavljeno:

Ako birate zdrav doručak treba birati onaj koji će vam zapravo pomoći oko gubitka težine, a da se svejedno osećate sito i zadovoljno.

Na sreću, jednostavna dijeta dovoljna je da se ove masne nasloge istope, a u njoj treba da se nađe 5 glavnih namirnica. Dijeta sa malo ugljenih hidrata uspešno pomaže da se oslobodimo masnih naslaga sa stomaka. Zato izaberite svoj doručak pametno.

Zdrava hrana
foto: Profimedia

Evo koje namirnice treba da nam redovno budu na jelovniku: Posni proteini Proteini su najvažniji hranljivi sastojak u borbi protiv masnih naslaga. Belančevine će utoliti glad jer povećavaju nivo hormona sitosti. Sveže voće i povrće Što više biljaka u ishrani, to je lakša borba protiv masnih naslaga. Voda i vlakna - to su magični sastojci koji čine voće i povrće odličnim dodacima svakom jelovniku.

Integralne žitarice bez šećera Možete jesti žitarice, ali integralne će vas činiti duže sitim, a smanjiće broj kalorija koje unosite.

Mafini, Jaja
foto: Printscreen/Youtube/Breakfast For One

Jaja Jaja su, po mišljenju mnogih, najzdravija hrana koju možemo da izaberemo. U njima ima visokokvalitetnih proteina, zdravih masnoća i mnogih esencijalnih vitamina i minerala. Orašasti plodovi i semenke Koštunjavo voće je puno proteina, a sadrži i zdrave masnoće, uz vrlo malo ugljenih hidrata. Slično je i sa različitim semenjem.

Recepte za zdrav doručak potražite i ovde.

6 DANA JEDE ZDRAVU HRANU, SEDMI JE DAN ZA VARENJE! Livija izgleda TOP, a jede 9.000 kalorija: 6 KROFNI ZA DORUČAK, MAFINI, ČIPS

00:14

6 DANA JEDE ZDRAVU HRANU, SEDMI JE DAN ZA VARENJE! Livija izgleda TOP, a jede 9.000 kalorija: 6 KROFNI ZA DORUČAK, MAFINI, ČIPS...

(Espreso/ Magično bilje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.