U PRŽENA JAJA DODAJTE OVAJ SASTOJAK AKO ŽELITE DA SMRŠATE: Rezultat koji ćete OSETITI je PRAVO LUDILO
Jaja, Foto: Printscreen/TikTok/ketowithmacey

otkrivamo

U PRŽENA JAJA DODAJTE OVAJ SASTOJAK AKO ŽELITE DA SMRŠATE: Rezultat koji ćete OSETITI je PRAVO LUDILO

Pokazalo se da je spanać i najbolje povrće za skidanje masnih naslaga sa stomaka. Bogat je vitaminima, mineralima i antioksidansima, a sve to je povezano sa smanjenjem masnog tkiva na stomaku

Objavljeno:

Dodavanjem jednog hranjivog zelenog lisnatog povrća možete svoj obrok da učinite još boljim ako vam je cilj da izgubite koji kilogram.

U pitanju je spanać.

Spanać je, naime, prepun hranjivih materija koje ubrzavaju mršavljenje i može se lako dodati mnogim receptima, pogotovo jajima. Sadržaj vlakana u spanaću pomoći će vam da duže ostanete siti, što može da spreči prejedanje tokom dana.

Jaja su, s druge strane, bogata proteinima. Visok unos proteina povećava oslobađanje hormona sitosti (peptid YY), koji smanjuje apetit i podstiče sitost. Isto tako, proteini podižu brzinu metabolizma i pomažu vam da zadržite mišićnu masu tokom mršavljenja. Hrana bogata proteinima, kao što su jaja, ali i riba, nemasno meso, idealna je ako pokušavate da skinete koji kilogram viška oko struka.

spanać
foto: Profimedia

Pokazalo se da je spanać i najbolje povrće za skidanje masnih naslaga sa stomaka. Bogat je vitaminima, mineralima i antioksidansima.

Skidanje sala sa stomaka može biti frustrirajući proces, ali ne može da se požuri. Gubitak opasne visceralne masti, koja se nalazi oko trbušnih organa, zahteva promenu načina života i prehrambenih navika. Na primer, uključivanje više vlakana i proteina u ishranu, ograničavanje konzumacije trans masti i dodatog šećera te redovno vežbanje mogu biti odlične opcije za početak.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.