UZ OVU DIJETU MARIJA ŠERIFOVIĆ JE POSTALA DRUGA ŽENA: Skinula je SVE KILOGRAME sa sebe, SAD JE NEPREPOZNATLJIVA
Marija Šerifović, Foto: © ATA Images

otkrila

UZ OVU DIJETU MARIJA ŠERIFOVIĆ JE POSTALA DRUGA ŽENA: Skinula je SVE KILOGRAME sa sebe, SAD JE NEPREPOZNATLJIVA

Užina joj se sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija-semenkama, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice – tuna, razne salate, jogurt, piše "Story"

Objavljeno: 11:24h

Marija Šerifović je poznata po tome što je veliki gurman. Ona često pokazuje koliko uživa u hrani, ali je u poslednje vreme rešila da stavi tačku na nezdrave obroke i skine suvišne kilograme.

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, jako je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - otkrila je Marija za "Story" i dodala da za ručak uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu.

Užina joj se sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija-semenkama, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice – tuna, razne salate, jogurt, piše "Story".

1 / 6 Foto: Promo

- Važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije proverite krvnu sliku i uradite osnovne lekarske preglede - napomenula je omiljena pevačica, koja je primetno mršavija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.